Spis och ugn Knob Covers för säkerhet

Spis och ugn Knob Covers för säkerhet


Säkerhet i köket är viktigt när man har små barn. Kaminen kommer att vara av stort intresse för småbarn eftersom det är där de ser sina föräldrar rassel kastruller och vänder alla dessa intressanta rattar.

typer

Spis Knopp Covers: fri sikt täcker är utformade för att gå över toppen av kaminens knoppar. De är universella design och kräver inget lim. Omslagen har ett ledat lock som dyker öppen när locken pressas för att tillåta åtkomst till vreden. Omslagen kommer i en förpackning med fem.

Stove Knob stopp: Den grå färgade stopp arbete genom att skjuta under brännaren ratten, vilket förhindrar ratten från att vridas. Låset tillåter vuxna att frigöra stoppet när du använder spisen. De toppar fäster ugnen med lim. Stoppen i en förpackning med fem.

Spis och ratt Guard: Den klara guard stöds av ugnsluckan handtag. Det finns olika mönster för elektriska och gasspisar. Skyddet är utformat för att täcka knoppar och även skydda barn från att röra toppen av kaminen. krävs inget lim och ingen permanent montering. Vuxna har tillgång till rattarna från ett utrymme bakom vakten.

överväganden

Priset är alltid något att överväga. Kaminen och ratten vakt är den dyraste, detaljhandel på $ 26,95 under 2010, men det är också två säkerhetsaspekter i ett. Om du redan har en spisvakt, skulle det vara mer ekonomiskt att köpa en av de andra två poster, som detaljhandeln ungefär $ 8 till $ 10 i 2010.

Fundera på hur aktiva och intresserade ditt barn är i kaminen rattarna. Vad som fungerar bäst för ditt barn kan vara olika för nästa barn. Ha detta i åtanke när man läser recensioner på produkterna.

Vill du ha något som använder lim och är mer permanent eller något du kan ta bort. Om barnet är en besökare på ditt hus så kan du inte vill att säkerhets knoppar på hela tiden. Om fler än en person använder spisen, fundera på vad som fungerar bäst för alla.

Var man kan köpa

Spis knopp täcker kan köpas på Amazon.com, Babies R Us, köpa köpa Babies och Diapers.com. Spis stopp täcker kan puchased på ChildSafetyStore.com, Kid Store och mer, CVS.com. Spis och ratt Guard kan köpas på Amazon.com och produkten levereras gratis.