Platser ha barn födelsedagsfester i Stoughton, MA

Platser ha barn födelsedagsfester i Stoughton, MA


Barn födelsedagar kommer bara en gång om året, men tillfälle kan vara en stressande för många föräldrar på grund av parti planering. Föräldrar vill att deras barn födelsedagar som underhållande och minnesvärd som möjligt, men tanken på att behöva hålla flera barnen underhöll är skrämmande. Lyckligtvis erbjuder staden Stoughton, Massachusetts, flera platser för barn att ha roliga födelsedagskalas.

Animal World Experience

Platser ha barn födelsedagsfester i Stoughton, MA

Scorpions är bland de buggar som visas på Animal World Express obehagliga kryp parti.

Animal World Experience grundades 2006 av Matt Gabriel. Han har sedan dess gift, så företaget drivs nu av både Matt och hans fru, Melissa. Matt och Melissa äger exotiska djur och stolta över den enastående vård och näring de ger sina djur. Animal World Experience ger sina djur till din plats val. De erbjuder flera olika parti planer att välja mellan, inklusive utbildnings- och interaktiva parter och djurpark parter.

McDonalds

Platser ha barn födelsedagsfester i Stoughton, MA

Barn som älskar skräpmat skulle älska en fest på McDonalds.

McDonalds i Stoughton har en två våningar playplace, spelrum och stor skärm TV-rum. Från och med 2011, är den vanliga födelsedagsfest $ 119,99 för upp till 10 barn, med en extra kostnad på $ 8,99 per varje ytterligare barn. Den regelbundna part inkluderar Happy Meals för varje deltagare, tårta och ljus, glass, party hattar, dukar och server. För $ 169,99 för 10 barn och $ 10,99 per Dessutom barn, erbjuder Deluxe parti allt de vanliga parti erbjuder, med tillägget av McDonald inbjudningar, goodie väskor för alla deltagare, en present till födelsedagsbarnet och sällskapsspel leds av en värdinna.

Mike Smith födelsedagsfest Magic Show

Mike Smith är en trollkarl som underhåller partysugna med sin blandning av magi och barnvänliga komedi. Mike erbjuder tre olika paket. Varje part paketet ingår en 30-minuters magisk show och en magisk bok för födelsedagsbarnet. Silvret paketet ingår en mini-show under vilken Mike lär alla barnen hur man gör två magiska trick på egen hand. Den guld paket innehåller alla de tidigare nämnda, i tillägg till goodie påsar för vart och ett av barnen.

Kid Sports Fun

Platser ha barn födelsedagsfester i Stoughton, MA

Lägg en omgång bowling till Kid Sports Fun födelsedagsfest.

Kid Sports Fun är en plats för aktiva, atletiska barn att ha en födelsedagsfest minnesvärd. De erbjuder fyra olika parti paket, som alla innehåller 30 minuter av privata gym tid, 30 minuter i en festlokal, och 30 minuters spel i inomhus lekplats. Kid Sports Fun ger en värd eller värdinna för hela din fest, och du kan stanna för att spela efter festen är över. Platsen gör erbjuder tillägg, såsom piñatas, bowling och pizza för ytterligare avgifter. De kräver att parti deltagare kommer med ett signerat tillstånd slip från sina föräldrar.