Historia läger för barn

Historia läger för barn


Sommarläger genererar ett lägligt tillfälle för barn att finslipa färdigheter och utveckla nya intressen. En effektiv historia Lägret erbjuder en viktig möjlighet för fördjupad studie av amerikansk historia, naturhistoria och en mängd andra ämnen. Fördelarna med att delta i en historia läger intervall över skalan, men medger att bemästra bättre läsförståelse och en övergripande starkare lust att lära.

Julian Krinsky

Julian Krinsky ligger i historiska Philadelphia, Pa., Erbjuder flera akademiskt-baserade program. Barn ombord på en fyra-veckors studie av historien om konst och arkitektur, fina och scenkonst, världshistoria, och många andra ämnen. Detta läger lägger tyngdpunkten på interaktiva upplevelser, med campare delta i en mängd olika aktiviteter, allt från utelek till historiska rekonstruktioner. Äldre barn som tidigare har deltagit i lägret är välkomna att återvända som praktikanter för skol kredit. Lägret är stora och flera tusen barn går varje år.

Atlanta History Center

Atlanta History Center är en av de mest kända historie nav i landet, som specialiserat sig på att tända barnens intresse för tidigare händelser och ackumulerad kunskap. Centret erbjuder endast dagläger, så deltagarna behovet av att pendla inom området Atlanta. Barnen kan välja specifika ämnen att fokusera på, allt från historien om mode till naturhistoria, och tillbringa en vecka att lära sig om dem. Studier erbjuds för åldersgrupper som sträcker sig från förskolebarn till högstadiet, och campare delta med barn sin egen ålder.

Duke TIPS

Hertigen Talent Identification Program (TIP) ger möjligheter till begåvade barn i mellanstadiet. Studenter tar en mängd olika kurser, bland annat klasser i historien. Även campare måste ta SAT terminen innan inskrivning i programmet, lärmiljön vid spetsen har utmärkta akademiker och atmospehere bidrar till att absorbera kunskap. College liknande omgivning tillåter eleverna att leva i sovsalar under hela lägret. Dagverksamhet inkluderar interaktiva studier och undervisning; på natten, campare övervakas och försedd med åldersanpassade aktiviteter. Bara några hundra barn delta i denna mycket selektiva läger varje år.

läger uppfinning

Om ditt barn är fascinerad av historien om matematik och naturvetenskap, är Camp Uppfinning det logiska valet för att förbättra en sommar. Baserat i Houston, Texas, reser detta läger i hela landet, vilket ger veckolånga program för deltagarna. Barnen lär sig om historia, matematik och naturvetenskap, samt få en förståelse för hur de tre inflytande varandra. Tiotusentals studenter årligen delta i Camp uppfinningar och program är anpassade till de intressen och behov hos varje grupp av campare.