Hur man gör en pärlstav hopprep

Hur man gör en pärlstav hopprep


Historien om hopprep gå tillbaka till 1600 f.Kr. när egyptierna använde dem för att hoppa. I modern tid, hoppa rep avser rekreation och hälsa och används av både barn och vuxna. En handgjord hopprep är ett projekt som många kommer att njuta av att göra. Beaded hopprep måste använda relativt lätta pärlor, som de gjorda av trä, för att undvika att bli alltför tung.

Instruktioner

1 Välj plast eller trä pärlor (eller blanda dem) för att skapa denna hopprep projekt. Undvik glas eller metall pärlor för säkerhets- och vikt frågor. Har ett generöst utbud av pärlor för detta projekt så att färgerna kan fördelas jämnt.

2 Välj en 7-fots rep för de 4 fot 11 inches tall eller kortare. Använd en 8-fot rep för dem mellan 4 fot 11 inches tall och 5 fot tre tum. En 9-fots rep som fungerar bäst för dem över 5 fot 4 inches tall. För mätningsändamål, pärlstav sladden för den färdiga hopprep ska röra vid golvet vid hopp och handtags tips bör nå strax nedanför axlarna (båda armarna ut i rät vinkel mot kroppen).

3 String pärlorna i färgdesign på korrekt uppmätta hopprep. Det kan vara nödvändigt att hålla båda ändarna av snodd sladd med pärlorna för att se om det berör golvet ordentligt (se riktlinjer i steg 1). När rätt längd pärlstav sladden har uppnåtts, se till att det finns ca 6 till 8 inches av rep kvar för att säkra pärlstav rep till styrhandtagen.

4 Gör eventuella justeringar av längden på pärlstav delen av hopprep, om det behövs. Fäst ena änden av pärlstav hopprep till trä eller plast plugg handtaget genom att glida sladden genom ett hål i ena änden och göra flera knutar med toppen av pärlstav sladden. Gör samma sak med den andra änden av pärlstav sladden.

Tips

  • Mer än en pärlstav hopprep kan skapas samtidigt i olika längder och utföranden.
  • Små barn kan behöva hjälp av en vuxen med det här projektet.