Hur man återstår känslomässigt Unattached

Oavsett om du har ont i det förflutna och vill undvika att bli sårad i framtiden, eller om du bara vill ha en fling utan strängar, det finns många sätt du kan förbli känslomässigt fästa i någon relation.

Instruktioner

1 Håll din personliga saker till dig själv. Det kan vara lättare att förbli känslomässigt obunden när du håller dina djupaste tankar och mål för dig själv.

2 Fråga ljus och enkla frågor när man talar till dem som du vill förbli känslomässigt obunden. Prata om vädret, deras sista shoppingtur, favoritfilmer och saker som inte har något att göra med känslor eller personliga frågor.

3 Förbli reserverad och känslomässigt lös genom att stanna upptagen. När du upptagen själv med arbete, motion och ensamma aktiviteter, kan du förbli känslomässigt lös med lite problem.

4 Håll dig borta från dem som vänder på en känslomässig reaktion. Oavsett om det är din syster som alltid frågar om råd om hennes sönderfallande liv och aldrig tar någon som du erbjuder, eller en medarbetare som vill lasta alla sina problem på dig, det bästa sättet att förbli känslomässigt obunden är att undvika dessa människor så mycket som möjligt.

5 Lämna ut dina uppgifter till dem du vill mingla med socialt, men inte får sin information. Du kan förbli fristående genom att låta honom att ringa om han vill och om han inte kan du hålla leva ditt liv utan honom.

6 Gå ut med olika människor hela tiden, i stället för att välja att gå ut med endast en liten grupp. Ju mindre tid du spenderar med en eller två personer, desto lättare är det att förbli lös känslomässigt.