Hur man gör en Honey Bee Extractor

Hur man gör en Honey Bee Extractor


Användningen av honung verkar oändliga idag. Skapa din egen honung utsug hjälper till att spara pengar och gör honung också vara tillgängliga. De hjälper bort honung från honungskaka medan du fortfarande håller kammen tillsammans. Utsug är särskilt användbara om vill sälja honungen din bin gör.

Instruktioner

1 Demontera cykelhjul genom att ta bort däcket, liner och rör från hjulet. Använd en skiftnyckel för att flytta ut axlarna och lager. Rengör cykelhjulet så det finns ingen smuts på fälgen. Rengöra insidan av metalltrumman genom att använda vatten. Ta bort den övre av trumman. Se till att trumman inte har några sprickor eller visar tecken på rost. Se till att fälgen kan passa inuti pipan och honungsramar passar på ekrarna.

2 Bygg ramen för fläkten snurra buren. Borra fyra 1-tums hål genom utsidan av fälgen. Säkerställa fälgarna linje med varandra så när stången bringas att passera genom dem de rada upp jämnt. Skär den gängade stången i fyra olika 22-tums sektioner. Placera en halv tum gängstång genom axelhålet i hjulen, att placera två bultar på toppen och botten av varje av de fälgar. Detta hjälper till att hålla fälgarna tillsammans. Snurra staven och se till att den balanseras korrekt.

3 Skär en 5-by-5-tums fyrkantig bit plywood. Borra fyra halv-tums hål i varje hörn av plywood. Borra ett 2-tums hål i mitten av brädet och vänd tunnan över. Centrera bottenlagerkortet i botten av tunnan och markera de fyra monteringshålen just skapat. Borra hålen och montera blocket till trumman med hjälp av 1/2-tums bultar. Vrid pipan tillbaka över så toppen visar.

4 Montera honung ramen på blocket och mäta en plats för att borra trä konsoler på varje sida om pipan. Borra stängslet hållarna med 1-tums skruvar. Skär ett 3-av-2-tums ombord 22 inches i längd och sätt in stängslet parentes. Borra ett 2-tums håll genom centrum av brädet. Klipp en remsa av metall blinkande mäter 2-av-5 inches. Placera skruvarna över den blinkande så det är säkert att blocket och borra en 3/4-tums hål i mitten av blinkande.

5 Placera buren i fläkten. Sätt den över stången lagret och placera en bult ner. Se till att buren inte träffa mycket botten av tunnan eftersom detta kommer att orsaka att inte fungera korrekt. Testa spinn och se till att buren roterar fritt och är helt hålls på plats. Rengör fälgen och insidan av pipan med tre lager av beläggning som kallas camcote.

Tips

  • Romb för eventuella hål i trumman efter konstruktion är klar. Detta gör det möjligt för honung droppa ut och kan inneslutning behållaren.