Gör det själv siden bröllopsblomsterarrangemang

Professionella blomsterarrangemang kan bli mycket dyrt och i ännu högre grad när dekorera för ett bröllop. Ett sätt att sänka de höga kostnaderna är att skapa din egen silke blomsterarrangemang. Du kanske inte kan uppnå samma resultat som en blommig designer med många års erfarenhet, men det är möjligt för en nybörjare att skapa enkla och eleganta siden blomsterarrangemang.

Tall Arrangements

Tall blommor centerpieces kommer att ge en känsla av elegans till evenemanget. Använd långa slanka behållare såsom lilja, trumpet eller Eiffeltornet vaser. Dessa vaser är tunna och kan vara 24 till 36 inches tall. Med en lång, smal vas är det bäst att välja blommor som erbjuder en dramatisk punch. Sidenblommor som fungerar bra i höga arrangemang inkluderar paradisfågel, lilja, Hawaiian heliconia, iris och hortensia. Högre vaser kan faktiskt spara pengar eftersom du kan få genom att med en enda dramatisk silke blomma omgiven av grönska.

Topiary blomsterarrangemang gör också attraktiva center. De flesta topiary arrangemang börjar med en medelstor lerkruka fylld med gips. För att åstadkomma den trädliknande effekten av en topiary, sätt en verklig trädgren in i centrum av den våta gips för att bilda "stammen". Trycker på en Styrofoam boll som är cirka 6 inches i diameter på toppen av den "trunk" en gång gipset har torkat. Skär av stjälkarna av en mängd olika sidenblommor och täcka stryofoam bollen med blommor genom att fästa dem med varmt lim. Moss anordnad vid foten av stammen fullbordar utseendet.

medel Arrangements

Förmodligen det enklaste sättet att göra en medellängd silke blomsterarrangemang är att gå för en grundläggande, nyklippt utseende. Köp en cylinder eller avsmalning glasvas för varje mitt och lägga silke blommor med långa stjälkar och stora blad. Siden tulpaner, påskliljor och rosor fungerar bra med denna typ av arrangemang. För en elegant utseende, välj en färg för blommorna snarare än en flerfärgad bukett. Ett annat sätt att gå monokromatiskt samtidigt lägga variation och struktur är att välja en mängd olika typer av silke blommor men hålla dem alla i samma färg.

Välj en keramisk behållare för en mer formell utseende än grundläggande glasvaser. Säkra blommor skum i botten av den keramiska behållaren och skapa en ram genom att infoga en av de högsta blommor i skummet i centrum. Lägga till ytterligare två av de högre blommor på vardera sidan av denna blomma. Fyll i med kortare blommor och grönska tills arrangemanget är rund och full.

korta Arrangements

Kanske en låg mittpunkten är mer i linje med den stil av händelsen. Välj små behållare såsom bowl vaser eller mint julep koppar. Siden ros arrangemang i en låg akvarium vas göra en härlig uttalande och är lätta att skapa. För en extra touch av realism, lägga klart epoxiharts till botten av behållaren och ordna blommorna i skålen innan epoxin härdar. Resultatet är en silke blomsterarrangemang som ser ut som färska blommor arrangerade i en vattenfylld behållare.

Använd mint julep koppar för små och enkla silke blomsterarrangemang. Placera blommor skum i botten av koppen och tillsätt en stor blomning omgiven av bladen för en smakfull och diskret mittpunkten.