Hur man blir en långsam Dater

Överallt alla är mitt i en stor nedväxling. Det är en långsam matförflyttning, en långsam pengar rörelse, även en långsam cykel rörelse. Så varför inte sakta dejta? Det verkar som långsamt är den nya snabba, och om det är sant när de säger att tålamod är en dygd och att de bästa sakerna kommer till dem som väntar, då den heliga graal av dating inte bör vara kärlek vid första ögonkastet, utan snarare, kärlek på tionde eller tjugonde, eller två hundradel syn. När det gäller romantik, ta det lugnt har många fördelar. Låt dessa tips visar hur du vara en framgångsrik långsam dater.

Instruktioner

1 Datum magiska nummer tre. Sparks behöver inte flyga direkt. Passion, intresse och intriger kan, och ofta gör, utvecklas över tiden. Och sann kärlek av den typ som binder två personer på lång sikt, absolut kräver tid att växa. Om vad du vill ha är en relation som varar längre än ett vilt romantisk, fjäril framkallande första dagen, sedan ge alla du datum åtminstone tre chanser att göra ett gott intryck. Det innebär att tre datum för alla. Alla, är att, förutom de som är oerhört oförskämd, verkar fullständigt motbjudande eller tråka ut er till tårar.

2 Lämna stenar tveka. När du verkligen gillar någon, kan det vara lätt att vilja dela allt om dig själv och lära sig allt om den andra personen så snart som möjligt. Men kom ihåg, det är trevligt att ha vissa saker förblir ett mysterium, att ha saker att upptäcka på andra, femte, även femtionde datum. Hur frestande det kan vara att dyka i totalt, för att ge dig själv helt, är det bättre i det långa loppet att hålla tillbaka, även om endast en liten. Om det i framtiden din nya krossa visar sig vara din partner, kommer du vara glad att du drog ut uppvaktning perioden. Om din nya krossa visar sig vara bara en dagslända, kommer du vara glad att du inte ge för mycket av dig själv bort.

3 Gå runt baserna. Låt den fysiska sidan av din relation utvecklas långsamt också. Ha inte bråttom att den första kyssen eller första touch eller den första rullen i höet. Låt romantisk spänning att bygga och lita på att utvecklas.

4 Håll ditt liv intakt. Du swooning, och även om din nya kärlek intresse kan vara det enda på ditt sinne, bör din nya kärlek intresse inte vara den enda personen i ditt liv. Även om det naturligtvis att bli några förändringar i ditt liv med ankomsten av en ny relation, inte dike ditt gamla liv helt. Bestående förändringar sker långsamt, så gör ett försök att upprätthålla dina gamla vänner, dina tidigare hobbies och några av de rutiner från din pre-romantik liv.

5 Förblir närvarande, i detta ögonblick, här, nu. Oroa dig inte om var ni två kommer att vara nästa år, nästa månad eller till och med nästa vecka. Finna glädje i det enkla nöjet att lära känna en ny person. Njut av fjärilar och osäkerheten. Oroa dig inte om var din relation leder. Det kommer att utvecklas på sitt eget sätt när du går längs.

6 Håll dina alternativ öppna och inte dumpa alla dina ökända dejting ägg i en korg just off the bat. En av de största misstagen jag tror att folk gör när dating är att de blir exklusiv alltför tidigt. Detta betyder inte att du bör alltid leta efter det näst bästa. Detta betyder inte att du bör sova runt. Men det betyder inte att bara för att du är dating en person, betyder inte att du kan inte datum andra människor som också slå din fantasi. Det är bra att ha många olika typer av upplevelser med många olika typer av människor innan de flyttade ner med en person.

7 Följ regeln om sex månader. Det har sagts att det tar sex månader för datering innan en persons sanna färger verkligen lysa igenom. Även om detta inte är ett hårt och snabb regel, tror jag det är en bra riktmärke. Se de första sex månaderna av din relation som upptäcktsfasen och inte fasen att göra definitiva beslut om framtiden för din relation.

8 Säg det rakt. Låt det bli känt att du är intresserad av att flytta långsamt. Om personen (personer) du är dating är inte intresserade av att flytta långsamt, så är det bäst att veta att just off the bat. Det är min erfarenhet att de flesta människor är lättad över att höra att du inte förvänta sig att rusa genast till en allomfattande, engagerad relation.