DIY barnkläder avdelare

Barn växer ur sina kläder otroligt snabba, så att hålla plagg som anordnas av storlek är viktig eftersom den tidsram de får bära dem är sådan smalt fönster. Ett sätt att förenkla uppgiften är att använda kläder arrangörer. Dessa avdelare separerar kläder på galgar efter storlek så allt du behöver göra är att titta i rätt avsnitt för en outfit. Detta system gör att du kan se vad ditt barn har redan i nästa storlek upp så att du kan få vad han behöver. Att göra dessa arrangörer själv sparar pengar och låter dig anpassa hur du vill.

Instruktioner

1 Lägg ut tidningen på ett golv eller bord för att använda som arbetsyta. Använda en akrylfärg, måla dörren galgar helt vita för att skapa en grundfärg. Måla en sida och låt torka i 10 till 15 minuter. flip sedan över och måla den andra sidan. Låt torka i 10 till 15 minuter.

2 Måla trä dörr hängare önskade färger. Lägg dekorativa mönster genom att måla på ränder, prickar eller en rutig mönster.

3 Låt dörr hängare att torka i 10 till 15 minuter. Med hjälp av din pensel, målar en storlek eller storleksintervall på varje dörr hängare, såsom "3 månader" eller "6-9 månader." Dessa kommer att utse vilka kläder kommer att hängas bakom det. Låt de galgar torka i 10 minuter.

4 Skär en 1-fot långa bit brett band för varje hängare. Peta en ände av bandet genom dörren hängare hålet och dra så ändarna är lika långa.

5 Knyt ändarna av bandet i en lös båge direkt på hängande stav i garderoben.