Så spelar Half-Life 2: The Orange Box

Half-Life 2: The Orange Box är en samling av oerhörda spel som kommer på en disk. I en låda, Orange Box, får du Half-Life 2, två bonus episoder av Half-Life 2, Portal och Team Fortress 2. Om du är en första person shooter genre fan, du är skyldig dig själv att spela Half-Life 2: The Orange Box på Xbox 360.

Instruktioner

1 Välj ditt spel. Den svåraste delen av Orange Box kan välja vilket spel du vill spela. Om du aldrig har spelat Half-Life 2, börja med det så att du kan bekanta dig med spelen. Om du har spelat Half-Life 2, prova bonus episoder eller Portal. Om du verkligen vill ha en online multiplayer upplevelse, går för Team Fortress 2.

2 Spela Half-Life 2. Kontrollerna för Half-Life 2 är typiska för en första person shooter. Den vänstra analoga spaken gör du gå framåt och bakåt och Strafe i sidled. Den högra analoga spaken kan du leta upp och ned och vända. Den utlösande faktorn är din huvudsakliga attack och den vänstra avtryckaren kommer att använda din sekundära angrepp. "X" -knappen är hur du pickup och använda objekt. "Y" -knappen aktiverar din ficklampa, laddar "B" -knappen ditt vapen och "A" hoppar. Genom att trycka på vänstra analoga spaken låter dig anka. Spendera lite tid i början av spelet för att vänja sig vid kontrollerna.

3 Testa din hjärna med Portal. Portal är en cerebral pusselspel som är mindre om strid och mer om överlevnad. Du måste använda portaler för att passera varje nivå. Kontrollerna liknar Half-Life 2, men lite förenklat. Du kommer så småningom att ha möjlighet att skjuta både blå portaler och röda portaler genom att använda rätt avtryckaren och vänster trigger respektive. Använd "A" för att hoppa, "B" ducka och "X" pickup och använda objekt.

4 Gå online med Team Fortress 2. Tro inte att Team Fortress 2 är en mjuk spel på grund av dess cartoonish stil. Team Fortress 2 erbjuder ett rikt multiplayer FPS erfarenhet. Kontrollerna är som Half-Life 2 igen, men den här gången "X" -knappen kan användas för att håna, visar "Y" -knappen poäng, trycka på den högra analoga spaken kommer att kräva en sjukvårdare och "Tillbaka" -knappen kan du ändra din klass. Klasserna är en stor del av Team Fortress 2, så välj en klass du är bra på och som kommer att gynna din lag. Några av klasserna är prickskytt, läkare, spion, pyro och Demoman.