Intim hjärtans dag Idéer

Har Alla hjärtans dag fyller dig med skräck? Har du hyperventilera vid tanken på din andra tittar på dig förväntans på den stora dagen? Vet du att din älskade en vill ha en intim, kärleksfull Alla hjärtans dag med dig - och du har ingen aning om vad det betyder? Tja, panik inte mer. Det finns hjärtans dag idéer som är intim och kreativ - och kommer inte att bryta banken.

En Heck av en väckarklocka

Om du har sömnad färdigheter, eller känner någon som gör det, överraska din Valentine av halka hans favoritkudde i en personlig örngott. När han kommer till sängs den natten, kommer han att se ett meddelande avsedd just för honom. Det kan vara en enkel som "Mike, jag drömmer om dig", eller så spännande som "Fråga mig vad jag bär till sängs." Detta kommer att göra kvällen mycket mer intressant.

Post-it-lappar överallt

För en smart, kreativ idé, sätta Post-it-lappar med speciella meddelanden på så många ställen som möjligt. Sätt en på ratten på bilen som läser, "Var försiktig, älskling, och skynda hem. Jag saknar dig." Sätta en annan i hennes arbete väska som läser, "Jag älskar din enhet och engagemang. Du inspirerar mig att vara mitt bästa." Om du vill bli riktigt intim, sätta en på en av hennes sexiga kläder, sedan placera den i vardagsrummet med en anteckning: ". Om du vill få min uppmärksamhet, sätta detta på och gå in i sovrummet" Var redo för henne med ljus, snacks, drycker och en outfit på egen hand.

Kärleksbrev i sanden ...

Skriv en enkel kärleksbrev natten innan Alla hjärtans dag, och placera den på en plats där din älskade en kommer att se det när han får upp nästa morgon. Du behöver inte ha en engelsk grad för att göra detta. Börja med att reminiscing om det förflutna ( "Jag minns vår första dagen ..."), och berätta för honom vad gjorde det särskilda för dig. Sedan berätta för honom varför han fortfarande är speciell för dig nu. Innefattar både fysiska och icke-fysiska saker i denna del; alla älskar att höra hur charmig de är samt hur sexigt hennes leende är eller hur hans långa hår är en sväng på. Avsluta det med en enkel "Glad Alla hjärtans dag." Du kan binda upp det med en enkel band eller viker och märka det med din partner namn.

Att sammanfatta det hela ...

Det finns ingen anledning att frysa upp eller freak out på Alla hjärtans dag. Dessa tips och tricks hjälper dig att skapa den dag då din partners drömmar och ger dig bonuspoäng i kärlek avdelning. Med lite fantasi kan du och din partner skapa några underbara, intima minnen som varar för evigt.