Tropisk bröllopstårta Idéer

Tropisk bröllopstårta Idéer


Oavsett om du håller ett bröllop i tropikerna eller har en tropisk-tema bröllop någon annanstans, kan kakan har en tropisk känsla. Bröllopstårtorna kan vara enkel eller avancerad, men oavsett din stil eller smak, kan du hitta en tropisk bröllopstårta för att göra din fest.

Blommor

Använd blommor att dekorera en enkel, tredelad kaka som har smidigt iskallt i vitt. Leta efter företag som erbjuder tropiska socker blommor som en del av sin repertoar. Hibiskus och tiger liljor är underbara val för en tropisk bröllop. Om du väljer att göra använda riktiga blommor, leta efter blommor som är ätliga och har inte besprutats med bekämpningsmedel.

Frukt

Tropiska frukter kan lysa upp kakan. Skivade, skalade mango, apelsin papaya och gyllene ananas kan alla ge en bröllopstårta några levande streck av färg, liksom röda jordgubbar och lila blåbär. Bröllopstårtorna som är dekorerade med frukt är särskilt lämpligt för sommarbröllop, när färskvaror är lätt tillgängliga.

Sea Shell

Snäckskal påminna stranden och havet, och några bröllops bagare är specialiserade på att sätta realistiska utseende skal gjorda av fondant och grädde på sina skapelser. Sand dollar och Whorled snäckskal är vanligt; sjöstjärnor kan också vara en elegant tillägg till din bröllopstårta.

Rom

Rom kan lägga till en distinkt tropisk, söt smak till din bröllopstårta, och du kan använda den på olika sätt. Vissa bagare borsta kakan med rom sirap; andra kommer att skapa en rom-baserad isbildning. Rom och vanilj är en utmärkt kombination för isbildning, liksom.

Glasyr

Lägg tropiska smaker till din tårta är att använda olika smaker av glasyr på olika nivåer. Detta gör att dina gäster att välja sin smak: banan, mango, citron, ananas, kokos och guava är alla speglar en tropisk bröllop.