Hur man välja mellan två flickor

Du kan vara att leva en kille dröm genom att datera 2 olika flickor som du lockas till, men ompröva situationen om du känner dig missnöjd. Göra en del självrannsakan att välja mellan dem och bygga en kärleksfull, meningsfull relation som varar livet ut.

Instruktioner

1 Förutse någon bakgrund, kommunikation, finansiella, sexuella, organisatoriska eller religiösa skillnader som du kan ha med en av dem som din relation mognar.

2 Jämför deras personligheter med er. Även om det är sant att kompromissen är viktigt och att du kan ha olika intressen, kan du bli förbittrad efter år av partying varje kväll när du hellre stanna hemma för att läsa en bok, till exempel. Bestäm vem som har temperament och viktiga intressen mest kompatibel med din.

3 Begrunda din framtid. Om du vill resa runt i världen med din significant other och inte ser dig själv med barn, till exempel, kommer du att inför en framtida konflikt om en av dem vill slå sig ner och ha en familj omedelbart.

4 Titta på din historia tillsammans för att väga som har gett dig ett ovärderligt stöd och förståelse när du har gått igenom en familjekris, hade jobb elände eller insjuknat.

5 Fastställa vilket som kommer att sätta upp med dina udda hobbies, pet peeves och svagheter.

6 Diskutera situationen med din familj och vänner, särskilt om de har träffat både flickor. Be om detaljerna om de starkt föredrar en över den andra. På samma sätt, fundera på hur du känner om deras familjer och vänner. Om din relation vänder allvarliga, kommer du att se dina svärföräldrar ofta.

Tips

  • Om du väger alla för-och nackdelar och fortfarande kan inte bestämma, kanske varken flickan är "ett" för dig. Om du inte är nöjd hålla status quo, överväga att dela det med både att lämna dig för en ny relation.