Hur man blir en stark kvinna efter en upplösning

Hur man blir en stark kvinna efter en upplösning


Bryta en relation är aldrig lätt. Oavsett om du avslutade det slutade han det eller om det var en ömsesidig överenskommelse, det är alltid smärtsamt. Nästan alla har att uthärda denna situation minst en gång under sin livstid. Även om det kan vara se att inse vid den tiden, kan en upplösning vara ett kraftfullt lärande upplevelse. Det kan ställa dig på en väg att möta den partner med vilken du kan dela ett ömsesidigt givande relation. En positiv attityd och en vilja att välja vad som finns i ditt bästa intresse är nyckelfaktorer för att gå vidare.

Instruktioner

1 Skriv dina känslor i en dagbok. Bekräfta din ilska, sårad eller ensamhet. När vi låsa våra känslor inne eller förneka dem, kan de vara destruktiva fysiskt och känslomässigt. Detta kan driva oss mot rymningar inklusive alkohol, droger, impulsiv utgifter eller äta för mycket, som var och en skapar sina egna problem. Skriver i en tidning kan du släppa dina känslor, och inom några månader kan du se tillbaka på dessa sidor och påminna dig själv hur långt du har kommit.

2 Släppa. Var villig att släppa banden. Om du inte kan släppa taget riktigt än, ge dig själv 30 minuter om dagen för att gråta och låt det hela ut, släppa uppdämda känslor så att de inte sabotera hela dagen. Behovet av dessa gråtande perioder försvinner med tiden.

3 Upptäck lektion i upplösningen. Påminn dig själv om att det kan ha varit exakt rätt tidpunkt att avsluta förhållandet. Överväga tanken att även om du hade några bra tider tillsammans, har du klar vad du varje var tänkta att undervisa varandra i relationen. Detta gör förlåtande lättare tid.

4 Motstå lusten att återförenas med eller ring honom. Ge dig själv tid att reda ut dina känslor. Hedra din självrespekt. Påminn dig själv att du inte är behövande och beroende, men stark och värdig en givande relation.

5 Avstå från att hoppa in i en rebound relation. Ge dig själv tid att tänka på vad du vill från ett meningsfullt personlig partnerskap. Skriv en lista över egenskaper som du vill och inte vill ha i en partner och ett omdöme om denna lista regelbundet. Du ger ditt undermedvetna en blåkopia av vilken typ av person du vill attrahera. Kom ihåg att vad du inte vill ha är lika viktigt som vad du vill. Fråga dig själv om du uppvisar de egenskaper du vill ha i en partner, eftersom lika attraherar lika.

6 Umgås med andra i stället för att återkalla och bostad på upplösningen. Umgås med optimistiska människor som är intresserade av en mängd olika saker och i kontakt med en mängd olika människor. Gå en kurs. Gå med i en gym. Håll dig aktiv och ta hand om din fysiska hälsa. Fira din styrka och din önskan att gå framåt.

7 Frigöra endorfiner i kroppen genom att utöva och skrattar. Dessa kemikalier i hjärnan är en naturlig smärta Reducer, stress kämpe och humör förstärkare. Om du är en löpare och få den naturliga hög eller om du skrattar åt en rolig film och må bra, du upplever effekterna av endorfiner.