Hur man gör fler kedjor i "Final Fantasy 12"

Final Fantasy 12 är ett rollspel skapat av Square Enix som tillåter dig att arbeta dig igenom den omfattande handling. När du spelar igenom spelet måste du nivå upp alla medlemmar i ditt parti, samla ett antal vapen och föremål samt kompletta en rad olika sidouppdrag. När slåss mot fienden, kan du använda speciella Skynda flyttar tillfoga större skada på din motståndare. Du kan länka din livgivande attacker tillsammans genom att skapa kedjor. Nyckeln till en lång kedja är hastigheten.

Instruktioner

1 Kör upp till en fiende att automatiskt engagera dem i ett slagsmål.

2 Välj "Mist" från menyn och välj sedan "skynda på."

3 Välj nivå 1 allt snabbare drag som din huvudpersonen har. Med hjälp av en nivå ett drag i motsats till en nivå 3 allt snabbare åtgärd kommer att resultera i din magiska punkter går ner långsammare. Detta innebär att du kan göra en större kedja.

4 Vänta tills din första tecknet för att slutföra sin allt snabbare. Titta på det nedre högra hörnet av skärmen. Tryck på motsvarande knapp för dina partimedlemmar allt snabbare flytta så snart som det verkar. Nyckeln till att få en stor kedja är att göra övergången så snabbt som möjligt.

5 Upprepa detta så många gånger som du kan för att skapa den största livgivande kedjan möjligt.