Hur man gör en unge att göra diagram

Hur man gör en unge att göra diagram


När du borstar tänderna, laddar diskmaskinen och sätta henne bort tvätten kanske inte topp ditt barns lista över favoritsysselsättningar, kan vanliga ansvar bidra till att utveckla ditt barns känsla av kompetens och självkänsla. En att göra diagram kan hjälpa henne att hålla jämna steg med alla sina dagliga sysslor - ingen konstant tjat behövs - och en kreativ och dekorativ man kan göra vistas på rätt spår lite roligare.

Instruktioner

Cookie Sheet Diagram

1 Lägg metall bakplåten på arbetsytan och mäta längden och bredden på insidan av läppen av arket. Klipp en bit scrapbookpapper enligt denna storlek och sedan använda polyvinylacetat på baksidan av papperet. Släta över arket. Applicera ett lager av polyvinylacetat över toppen.

2 Mät omkretsen av bakplåten och skära en bit av dekorativa band till denna längd. Applicera polyvinylacetat runt toppen av läppen av arket och tryck bandet på läppen att dekorera den yttre kanten av att göra-diagram.

3 Typ varje objekt från ditt barns att göra-lista i ett ordbehandlingsprogram och skriva ut listan på färgat papper. Skär listan i enskilda remsor. Ordna remsorna ner längden på bakplåten. Space remsorna jämnt isär, lämnar botten 3 inches av pannan tom för tillfället.

4 Lägg ut skum former på arbetsytan - ett för varje punkt på listan - och limma en magnet på baksidan av var och en.

5 Placera alla skum magneter på botten 3 inches av pannan. När ditt barn fullbordar alla uppgifter på sjökortet, kan hon flytta en skum form magnet bredvid motsvarande uppgift remsan på arket.

Fjäril Att göra diagram

6 Skär en bit av 3-tums hela band till en längd av ca 12 inches. Tillämpa en fransa stop behandling för att förhindra ändarna av bandet från nötas med tiden.

7 Skriv ditt barns namn ner längden på bandet med tyg markörer eller brodera sitt namn på bandet i stället. Skriv orden "Att göra" ner längden på bredare band, under ditt barns namn. Skriv ordet "Kom" ner längden av bandet, ovanför ditt barns namn.

8 Skär en 10-tums-lång bit av 1/2-tums-breda band och knyta den i en båge. Stift bågen till centrum av en ände av den bredare band och sy den på plats. Den dekorband syssla diagram kommer att hänga på väggen från denna båge.

9 Lägg ett gäng klädnypor på en tidning täckt arbetsyta. Du behöver en kläd för varje punkt på ditt barns lista över sysslor och en för vart och ett av de belöningar för att slutföra sina sysslor.

10 Måla varje klädnypor med akrylfärg; använda samma färg för alla klädnypor eller använda en annan färg för var och en. Låt färgen torka enligt tillverkarens anvisningar och sedan skriva en börda på vart och ett av klädnypor med märkpenna.

11 Vrid klädnypor till fjärilar. Skär 8- med 10-tums bitar av mjukpapper, nypa papperet i mitten och applicera en klick lim här. Skjut mitten av papper i klädnypan att göra vingarna. Klipp två små bitar av en chenille pinne och limma dessa på klädnypan att göra antenner.

12 Clip börda klädnypor på vänsterkanten av bandet. Klippa belönings klädnypor till botten av bandet och hänga bandet på väggen. Nu när ditt barn avslutar varje sina sysslor, kan hon flytta motsvarande klädnypan från vänster, "Att göra" sida av bandet till höger, "Kom" sidan av klädnypan, medan ser fram emot belöningen på botten.

Tips

  • Om du har mer än ett barn, använder en annan färg skum form för varje barn på cookie blad diagrammet.