Om Reform skolor för Troubled Teens

Om Reform skolor för Troubled Teens


Har din tonåring agerat ut? Om du känner dig maktlös inför ditt barns destruktivt beteende, kan det vara dags att anlita professionell hjälp genom att anmäla honom i en reform skola för tonåringar.

Skolreform Kandidater

Teens skickas till reformera skolan tenderar att ha en historia av mycket dåliga studieresultat, drogmissbruk, våld eller bryta mot lagen. Föräldrar bestämmer ofta om skolreform efter misslyckade försök till behandling och intervention.

Identifiering

Reform skolor erbjuder program som kombinerar akademiker och terapi på ett sätt som lär tonåringar om ansvarighet, konsekvenserna av sitt beteende och göra ansvarsfulla val. För att hålla eleverna borta från problem, innehåller läroplanen typiskt obligatoriska fritidsaktiviteter och rådgivning.

fördelar

Oftare än inte, oroliga tonåringar inte förbättra sitt beteende på egen hand. I ett försök att maximera handledning, skolhem har högre förhållanden lärare / elev än andra utbildningsinstitutioner.

överväganden

Skolreform placerar tonåringar i en ny miljö som de inte är vana vid att manipulera. Som ett resultat, tonåringar tenderar att anpassa och börja återhämtning snabbare om de deltar i en skolreformen belägen på en plats långt borta och skiljer sig från deras hem.

Historia

De första institutioner reform för unga vuxna i USA skapades i mitten av 19-talet. Dessa segregerade uppfostringsanstalter visade flickor att omfamna hemlivet och monogami och som pojkar med yrkeskompetens.