Fusk för Crash Nitro Kart för PS2

Crash Nitro Kart är ett videospel som utvecklats av Ställföreträdande visioner och publicerad av Vivendi Games. Crash Nitro Kart är ett racingspel och är tillgänglig för PlayStation 2, Xbox, Nintendo GameCube och Nintendo GameBoy SP spelkonsoler. Crash Nitro Kart är den nionde spelet i den välkända Crash Bandicoot-serien. I spelet, Crash och hans vänner tvingas tävla varandra genom huvudantagonisten, kejsare Velo. Spelet innehåller fusk och tricks för att förbättra spelet. Denna artikel hänvisar till PS2-versionen av spelet.

dolda tecken

Du kan låsa upp och spela med flera dolda karaktärer i spelet. Du måste utföra vissa åtgärder för att göra det möjligt för dessa tecken. Få mer än 50 ökar i äventyret läge som Team Cortex, och du kommer att låsa Fake Crash. Få tag på en blå pärla att använda Polar. För att låsa upp Pura, utföra 50 eller fler ökar som Team Bandicoot. Du kan nå Real Velo genom att få två sceptors. En lila pärla låser karaktären Zam. N. Trophy blir tillgänglig om du slår ut N. Trophy spöke åkare i tidsutvärderingsläge. Kejsare Velo blir upplåst när spelet avslutas under Team Cortex. Zem är olåst när du får den gröna pärla.

Dolda Race Tracks

Spelet innehåller också dolda spår som kan låsas upp och användas. The Slide Coliseum blir spelbar när du samla alla tids reliker i spelet. För att låsa upp Hyper Spaceway spåret, avsluta alla 16 spår under äventyret läge på första plats. Du måste placera först i normala och chefen tävlingar också. Hitta och samla alla lila polletter samtidigt som du spelar äventyret läget för att låsa upp Terra Drome banan.

Spåra Genvägs Tricks

Spelet har också tips som kan användas som genvägar i loppen. Under Deep Sea Driving banan, kommer du till en punkt på banan där det finns tre ökar. På den tredje uppsving, hoppa till höger, och du kommer att landa på en plattform. Detta är en genväg för att skära hörnet. I Hyper Spaceway spår, kommer du varp och gå in i en bergig miljö. Du vet att du får till denna del när du passerar ökar med en brandsektion. Gå vidare till den vänstra sidan av avsatsen efter några hopp. Strax innan det sista hoppet, göra en skarp höger och du kommer att lossna en ramp som driver dig till nästa del av spåret. För att detta ska bli framgångsrik måste du använda hopp ökar.