Hur man fångar Zigzagoon i "Pokemon Pearl"

Zigzagoon klassificeras som "TinyRacoon Pokemon" och visas i flera "Pokemon" titlar inklusive "Pokemon Pearl." Men i denna version, är Zigzagoon en svärm Pokémon som bara visas sporadiskt under hela Sinnoh regionen. När Zigzagoon vimlar, de finns i överflöd och är inte så svårt att fånga. När en annan typ av Pokemon vimlar är Zigzagoon omöjligt att stöta på. Du måste fylla i huvudberättelsen och sedan slutföra Sinnoh Pokedex innan du kan driva Zigzagoon.

Instruktioner

1 Flyg till Sandgem stad och ange det lilla huset på den sydvästra delen av staden. Prata med den lilla flickan inuti att ta reda på vilka Pokemon svärmar. Prata med henne varje dag tills hon säger Zigzagoon vimlar.

2 Res till Route 202 och gå runt tills du har ett slumpmässigt möte med en Zigzagoon. Detta bör ske inom två Pokemon möten.

3 Välj en Fighting Typ Pokemon att försvaga Zigzagoon. Plocka inte ett spöke typ. Attack Zigzagoon att bära ner sina hälsopoäng utan att knacka ut den helt.

4 Välj en Pokeball från din tränare menyn när Zigzagoon hälsa är låg. Använd Pokeball att fånga Zigzagoon.

Tips

  • När Zigzagoon vimlar, kan du stöta på det flera gånger och fånga så många du vill.
  • Om du inte vill vänta en hel dag för en ny Pokémon att svärma, ställa den interna klockan på Nintendo DS framåt en dag och omstart. En ny Pokemon kommer svärm omedelbart.