Elegant Crystal gåvor

Elegant Crystal gåvor


Crystal användes ursprungligen i hushållens på 1600-talet för att hjälpa reflektera ljus från eld och ljus. De första ljuskronor gjordes av blyoxid glas som reflekterat ljus bättre än vanligt glas. Glaset skars i kristallina former och skulle böja och reflektera ljus. Daniel Swarovski ändade glasskärning för den ultimata glans och reflektion. Crystal gåvor kan göras av Swarovski kristallglas eller vanlig blyoxid glas. Real kristall används sällan eftersom det är för skör för att skära.

Crystal Bowl

Kristallskålar är en populär inflyttningspresent. De kan vara färgade, frostat, inläggningar med bilder som blommor och skär på olika sätt. Medan vissa kan ha en grund tallrik form, kan andra har en mycket djup skål eller vas form. Medan kvartskristall är alltför skör för att skära i detalj, kan kvartskristallskålar göras genom att mala upp kvartspulver och snurrar den i en cylinder medan upphettas till över 7200 grader F.

Crystal Pendant

Crystal hängsmycken är oftast den mest kända formen av kristallglas smycken. Dessa skärs till cylindriska former med en avsmalnande diamant som slutet. En annan form av kristall smycken ökar i popularitet är glas hängsmycken med virvlande färger av olika kristallglas. Dessa kan skäras i cirklar eller hjärtan och är vanligtvis platt en liten bredd. Dessa glas hängsmycken kan hängas med en kedja eller tyg som matchar de virvlande glasfärger.

kristall Figur

Crystal figurer är glas kristall skuren i olika igenkännbara former. Dessa former kan vara djur, blommor, hjärtan, musikinstrument, snäckskal, fyrar och mer. Dessa skärs med fina kanter för att producera den mest ljusbrytning. Vissa använder mer än en typ av glastillverkning, en kristall fisk med många mångfacetterad kanter kan sitta ovanpå en jämn frostat glas bit korall eller en mjuk kristall pappersvikt kan ha många små bubblor blåses inne under produktion för att producera form av en blomma. Crystal figurer är där du kommer att få större flexibilitet med din idé.