Hur kopiera filer över 4 spelningar på ett flashminne för PS3

Hur kopiera filer över 4 spelningar på ett flashminne för PS3


Ett av de största problemen PS3-ägare har är att PS3 inte hantera filer över 4 GB på grund av Sony filsystemet. Nästan hela tiden, dessa filer är MKV-filer. MKV-filer är videofiler som inte kan spelas på PS3, så bara dela dem kommer inte att fungera. Du måste koda dem i ett nytt filformat som VOB. MKV2VOB gör hela denna process mycket snyggt.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera MKV2VOB. Det är fri programvara och uppdateras automatiskt.

2 Öppna MKV2VOB och klicka på "Bläddra" -knappen bredvid "Source File" utrymme. Ett fönster öppnas, hitta din MKV-fil och markera den. Klicka på "Öppna" och filen laddas in MKV2VOB. Under det, finns det en annan plats som heter "Destination Directory". Klicka på "Bläddra" -knappen och välja var du vill spara den nya filen (s).

3 Klicka på "Configuration" -fliken längst upp i programmet, välj "Always Transcode DTS" och förändring "File-Splitting" till "FAT32", som kommer att dela filer som är över 4 GB. Gå tillbaka till "Add File" -fliken och klicka på "Add File" knappen för att starta konverteringen. Vänta som ny fil skapas och split.

4 Sätt din flash-enheten i datorn och kopiera över de nya filerna som just MKV2VOB skapat. Vänta som de överförs till flashminnet. När överföringen är klar, slå på PS3 och sätta din flash-enhet i din PS3. Använd PS3 som vanligt.