Idéer för gåvor under $ 15

Idéer för gåvor under $ 15


Ibland behöver du en billig present till jul, en födelsedag eller en årsdag. Gåvor under $ 15 är också praktiskt att ha till hands för sista minuten tillfällen och lyxfnaskgåvor. En bra present behöver inte ha en stor prislapp. Ge genomtänkta presenter utan att bryta mot banken.

Notiskort eller brevpapper

En liten bunt noterar kort och kuvert eller brevpapper insvept i ett brett band och bundna med en attraktiv båge gör en stor gåva för $ 15. Många butiker säljer monogrammed noterar kort och brevpapper. Välj de som är märkta med den första bokstaven i mottagarens efternamn för en gåva med en mer personlig känsla.

ljus

Ett stort vackert doftljus kan köpas för mindre än $ 15 på många olika butiker. Överväga ett ljus som luktar kanel eller vintergröna för julen, eller ett ljus doftande med vanilj eller lavendel för alla tillfällen. Presentera ljuset i en attraktiv presentpåse, eller helt enkelt knyta en rosett runt den med en ganska bit band.

pasta Bowl

Den Alla recept hemsida rekommenderar denna pasta skålen som en gåva. I en billig salladsskål, durkslag eller pasta skål plats ett litet paket av pasta, en burk av god kvalitet pasta sås eller pesto, en chef för vitlök, några tomater och vissa parmesanost. Denna välsmakande gåva kan serveras för $ 15.

Halsduk och handskar

En matchande scarf och handske set kan köpas för mindre än $ 15 vid många återförsäljare. Välj ljusa färger för en kvinna eller en neutral färg för en man, och väljer en halsduk och vantar om mottagaren är ett barn. Köp en lätt halsduk som ett tillbehör till en kvinna under varmare årstider och hoppa handskarna.

Bubble Bath eller Badsalt

Välj aromatiska bubbelbad eller Badsalt som kommer i en attraktiv behållare. Du kan också köpa billiga badsalt eller skumbad och överföra produkten till en glasburk med lock skruv metall. Knyta en liten metall scoop vid halsen på burken med badsalt med sträng eller ett ganska bit band. Knyt en honung strömstare till burken med bubbelbad. Skriv namnet på doft, liksom namnet på mottagaren på en gåva tag och koppla den till burken också.