Saltvatten Spel

Saltvatten Spel


Saltvatten spel är ett roligt sätt att tillbringa en eftermiddag spelar i en pool med saltvatten eller i havet. Vissa spel är utformade för att spelas över vattnet, vilket förhindrar behovet för dykning ner i saltvatten för att söka ut spelpjäser eller riskera bitarna flyter bort med underström i havet.

Marco Polo

En populär barns vatten spel är Marco Polo. Spelet kräver åtminstone två spelare och kan spelas i saltvatten. En spelare måste vara ögonbindel eller hålla ögonen stängda, känner sin väg runt med sina fötter och händer. Denna spelare skriker "Marco!" Andra spelare är skyldiga att svara med "Polo" så att sökaren kan mäta med öronen hur nära eller långt borta spelarna är i ett försök att fånga dem. En annan spelare, om de fastnar, måste byta plats och bli sökaren.

Paddle Ball

Vissa paddel bollspel är avsedda att spelas i vatten. Paddel bollspel är särskilt utmanande när man spelar i samband med uppgång och fall av havet, vilket gör spelet lite svårare. Spelare får plast paddlar som de använder för att bat en boll fram och tillbaka genom luften. Bollen svävar när en spelare missar bollen. Bollen suger också upp vatten, så att när en spelare slår den med sin paddel, blir hon plaskade med vatten från bollen.

Basketboll

En annan saltvatten spel att spela är flytande basket. Spelet kan använda en eller flera spelare. Spelarna tävlar genom att kasta en liten basket i en flytande basket netto. Bollen kan också flyta på vattnet. Spelare kan springa med bollen, stjäla det från varandra, och dunk i samma anda som de kan konkurrera i en landbundna omgång traditionell basket. När du spelar detta spel i havet, spelarna måste hålla ett öga på nätet så att den inte flyter iväg på vågorna.

Body Boarding

En annan saltvatten spel att spela i havet är organ ombordstigning. Tävlande måste ta en kropp ombord, i allmänhet gjord av frigolit omfattas av vävda plast eller duk ut i havet strax bortom den plats där vågorna bryter. Spelare vänta på en våg att komma och hoppa på magen på till styrelsen inför stranden för att rida på vågen i. I detta alternativ till surfing, spelare kan tävla för att se vem rider vågen längst eller fångar flest vågor.