Desserter och livsmedel för Halloween partier

Desserter och livsmedel för Halloween partier


En Halloween part kan vara en spännande händelse för alla. För barn är det bästa med en fest på Halloween att ingen oroar vanligen om hälsoeffekterna av livsmedel. Desserter och godis är riklig, som är välsmakande, handhållna mat som pizza. Massor av recept finns för att göra god mat utseende motbjudande för en Halloween-fest; allt som behövs är lite fantasi.

smuts Cake

En smuts tårta består av alternerande skikt av choklad cookies smulor och en chokladpudding blandning. Berätta ungar du ska äta smuts - de brukar tänka att det är lustiga. Presentera kakan i en hink eller en blomkruka. Dekorera med choklad stenar och gummy maskar för att slutföra en illusion av smuts.

pumpa tårta

Ett självklart val för en Halloween-fest är en kaka formad och iskallt att se ut som en pumpa. Pumpan formen uppnås genom att använda ett rör pan. Orange isbildning med grön striping och en grön stjälk göra en realistisk utseende tårta. Svart isbildning kan användas för att göra en jack-o'-lantern ansikte. Använd plast spindlar att skapa en något skrämmande effekt. Om du använder en vit recept tårta, kan du färga det orange med karamellfärg så illusionen bibehålls även efter det skärs.

mamma Pizza

Mini pizzor är en stor hit på något parti. Pizzor utklädd som mumier är perfekt för Halloween. Engelska muffins används för basen med lite pizzasås. Använd skivade oliver för ögonen och ordna bitar av riven ost över muffins att se ut som bandage.

Carmel eller kanderad Äpplen

Desserter och livsmedel för Halloween partier

Candy äpplen är en hit i höst.

Den klassiska mat för Halloween är karamell eller godis äpple. De befinner sig ofta på high-end godisaffärer eller hösten mässor under höstsäsongen. Du kan också göra din egen, eller har barnen göra sina egna på festen. Förutom godis eller kola, små godisbitar, såsom chokladbitar eller fruktsmak tablett godis försköna äpplena.