Hur fungerar en dunk tank Arbete?

Hur fungerar en dunk tank Arbete?

Översikt

Hur fungerar en dunk tank Arbete?

Hur fungerar en dunk tank Arbete?

Upplägget

Den grundläggande utformningen av en dunk tank är alltid densamma - en plats eller liten plattform som kan hålla vikten av en eller flera personer är upphängd över en stor tank med vatten eller någon annan vätska. På ena sidan av tanken är ett mål som är direkt ansluten via en mekanism vid sätet eller liten plattform.

Målet

Målet är nyckeln till den dunk tank. När tryck appliceras på målet, antingen genom att trycka på den eller (vanligare) genom att kasta föremål som baseballs på det släpper det spärren som håller sätet eller liten plattform från ett horisontellt läge, vilket gör att falla i en vertikal ett . Det fungerar mycket på samma sätt som en fallucka gör.

Vara "doppas"

Ofta när dunk tankar används på mässor eller fond raisers, är ett potentiellt offer bad att sitta på plattformen ovanför vattnet. Människor kan då betala pengar för att kasta föremål mot målet, avsikten är att slå det någon gång med tillräcklig kraft för att frigöra den mekanism som håller plattformen håller personen, vilket gör att falla in i ett vertikalt läge. När detta händer, offret faller från torra säte i tanken med vatten, har effektivt varit "doppas".