Beach dekoration idéer

Beach dekoration idéer


Stranden är ett bra ställe att kasta en fest under de varma månaderna av året. Medan en fest på stranden kan vara så enkelt som att göra några telefonsamtal, dekorera stranden gör partiet en ännu mer spännande händelse. Stranden är bra för barn eller bara vuxna. Födelsedagar, årsdagar och helgdagar som den fjärde juli är alla skäl att gå till stranden för skojs skull.

Exotisk ö tema

Beach dekoration idéer

Tiki facklor ger ljus för nattliga sammankomster.

Tiki ficklampor, kokosnötter och halmtäckta hyddor är bara några sätt att påminna folk om hur exotiska stranden kan vara. För en billig metod, kan du köpa luau dekorationer på de flesta partiaffärer. Tiki ficklampor är särskilt roligt på natten eftersom lågorna lägga varmt ljus till stranden atmosfären. För en mer omfattande dekoration, uppföra några enkla träram strukturer och lägga torkade palm frawns (om sådan finns) för taket.

surfare tema

Beach dekoration idéer

Surfingbrädor kan dekorera stranden och tillhandahålla utrustning för skojs skull.

Stick några surfbrädor, boogie styrelser och paraplyer i sanden för att få ikoniska stranden part dekorationer. Made populär på 1950-talet med de många strandparty filmer, kan du lägga till det roliga med några hula-bågar och klassisk rock and roll musik. Gräva en eldstaden att laga traditionell amerikansk mat som hamburgare och korv. Om ert parti kommer att pågå in på natten, lägga till några ficklampor för en fullständig surfare part effekt.

sport tema

Beach dekoration idéer

Beachvolley är en klassisk strand sport.

För en sport tema, dela upp gruppen i två lag. Tilldela varje lag en färg och dela ut lagskjortor. Sätt upp färgade banderoller, serpentiner och en resultattavla. De breda öppna ytor av många stränder gör dem en naturlig plats för aktiviteter såsom volleyboll, frisbee och hästskor. Inrätta ett nät för volleyboll och badminton spel. Ställ ut fyra baser för softball eller kickball spel. Slutligen, skapa en mat och dryck station för att hålla alla utfodras och släckt.

korthus tema

Beach dekoration idéer

Bygga sandslott kan vara en storskalig projekt som kräver ett team av människor.

Sandslott byggnad är inte bara för barn. Med rätt leveranser (hinkar, spadar och carving verktyg) kan du hålla ett korthus byggnad tävling på någon strand. Samla snäckskal och tång för människor att använda som dekorationer på sina slott. Tillhandahåller paraplyer, solkräm och några grillad hamburgare att mata dina vänner när de bygger sin sand imperium.