Hur gör jag komma förbi tempel Euryale i "God of War 2" efter striden?

Ett actionäventyr fightingspel släpps exklusivt på PlayStation 2, "God of War 2" fortsätter historien om Kratos och hans jakt på hämnd mot Olympens gudar. Efter att ha dödat Aries och tar kraften i krigsgud i det första spelet, Kratos befinner sig instängd i Tartarus efter Zeus förråder honom. Fast besluten att kämpa sig ut ur livet efter detta börjar Kratos sina uppdrag för att lura döden. Efter att ha besegrat Euryale i hennes tempel, spelarna måste lösa ett pussel med flera spärrar och vattendrag. Lösa pusslet kräver spelare att dra fyra färgade spakar i rätt ordning.

Instruktioner

1 Gå till den vita spaken direkt framför spara punkten, och vrid den medurs tills plattformen stiger och låses på plats. Hoppa till den kortare plattformen, och dra i spaken som öppnar en grind vid botten av den närliggande poolen. Aktivera Amulet av öden innan du hoppar i poolen för att bromsa tiden ned tillräckligt för att tillåta dig att simma genom porten innan den stängs.

2 Simma till toppen av nästa kammare, klättra ut ur poolen och gå över till den gula spaken. Vrid spaken, höja plattformen tills den låses på plats, och sedan hoppa tillbaka in i poolen och simma ner till spaken bredvid porten du bara simmade igenom.

3 Simma genom nyöppnade dubbelt styre med hjälp av "R1" simma-dash flytta så att du får både genom grindarna innan de stänger, och fälla dig under vatten för att drunkna. Simma till toppen av poolen, hoppa ut och vända på röda spaken tills den låses på plats. Hoppa tillbaka i poolen, och simma ner till trädörr i botten av poolen.

4 Använd "R1" simma-dash flytta för att bryta igenom trädörr. Simma till toppen av poolen i den nya kammaren, hoppa ut och vrid grönfärgade spaken tills den låses på plats. Dra spaken över från den gröna spaken och gå igenom den nyöppnade dörren.

5 Besegra fiender i nästa rum genom att använda starka kombinationer som hanterar stora mängder av skador. Vrid spaken i rummet tills plattformen stannar höjning. Att släppa spaken gör att plattformen långsamt sjunka.

6 Aktivera Amulet av öden, och sedan klättra den närliggande stege. Vänta tills Amulet att sluta arbeta, återaktivera det, och sedan börja svänga från varje plattform du bara upp. Framgångsrikt svänga över alla fyra plattformar gör att du kan slutföra tempel Euryale scenen.