En genomgång av "LEGO Indiana Jones: Well of Souls"

"LEGO Indiana Jones: The Original Adventures" anpassar berömda templet scen från filmen "Indiana Jones och de fördömdas tempel" med nivån kallas "Well of Souls." När denna nivå är klar, kommer du att kunna fortsätta på din strävan att hitta den saknade förbundsarken. Det är nödvändigt att använda rätt tecken för rätt pussel, men totalt sett denna nivå är okomplicerad.

första rummet

Gå rakt fram efter att ha sett öppnandet bio och gå in den vita cirkeln. Använd Indiana piska för att få bron närmare till din plats. Växla till Sallah och hoppa över gapet nära den nya bron. Om du trycker blocket på höger förbi bron, kommer du avslöja en fackla, så plocka upp och gå på kort bro. Ljuset från facklan kommer att skrämma bort ormarna. Växla tillbaka till Indiana Jones, hoppa över klyftan och stå på en av knapparna i närheten av stora dörren till norr. Datorn partner automatiskt stå på annan knapp, öppna dörren. Gå igenom den för att nå nästa område.

Second Room

Detta rum kommer att skifta som du rör dig framåt, men följ den rakt fram tills du ser ett pussel tecken på väggen. Krossa krukorna på den vänstra väggen och plocka upp boken som visas. Använd boken för att aktivera pusslet. Titta på blinkande glyfer noga och klicka på de fyra tecknen som blixtrade i rätt ordning för att öppna en annan stor dörr. Gå igenom dörren och till höger.

Tredje rummet delen

Plocka upp den orange blocket på höger sida av rummet och placera den på den gröna spåret på det övre högra statyn. Försök att gå upp den stora gula trappa, men när du börjar gå på det, kommer det att släppa och bli en bild. Plocka upp nyckeln som glider ner med dig och använda den på spel längs höger för att visa en gul LEGO vägg. Krossa genom väggen och besegra fiender i att få en staty huvud. Plocka upp statyn huvudet och bär den till den gröna spåret på den nedre högra sidan av glid trappan. Detta kommer att fixa trappan. Skjut de orangefärgade spakarna för två statyer på vänster sida så att plattformarna på toppen av statyerna är vända mot varandra. Har Indiana Jones hoppa upp på repet innan den första statyn på nedre vänstra och klättra det att nå den första statyn plattformen.

Tredje rummet Part Two

Hoppa härifrån till den andra plattformen och datorn partner kommer att flytta denna staty så att en grippunkt visas. Steg i denna gripen cirkel och svänga över till plattformen på statyn på det övre högra hörnet. Din partner kommer återigen flytta statyn så att den stämmer överens med statyn plattform i det nedre högra. Hoppa över till statyn, och det kommer att sjunka när du landar på knappen. Plocka upp bröstet från toppen av denna staty och gå uppför trappan. Stå på stigande plattformen till vänster, och satte den första lådan i ögat hålet i den gigantiska statyn. Släpp ner och plocka upp plattformen bit på rätt staty tassen, sedan föra ner det till den gröna spåret under den andra staty öga hål. Detta kommer att aktivera det stigande plattform. Plocka upp den andra lådan från ovanpå statyn tass till vänster och stiger upp den andra plattformen. Placera lådan i det andra ögat hålet för att öppna en dörr under statyns huvud.

Fjärde Room delen

Gå rakt fram och något till vänster och du kommer att se en gyllene boll på marken bredvid en ramp. Plocka upp den gyllene bollen, sedan klättra rampen och placera den i hålet. Växla till Sallah och få honom att gräva på den skimrande lapp av mark som är rätt bakom dig att gräva upp en annan gyllene boll. Växla till Indiana Jones, krossa genom den gula LEGO väggen till vänster och plocka upp plattformen bit inne. Placera plattformen bit på den gröna spåret till höger för att aktivera en stigande plattform, sedan byta till Sallah och har honom rida denna plattform till en annan kortplats. Placera den gyllene bollen i spåret.

Fjärde Room Part Two

Gå hela vägen till höger och byta till Sallah igen. Har honom gräva upp skimrande plats på marken för att avslöja en bok, sedan använda boken på tecknet pussel på väggen till höger. Titta på blinkande glyfer noggrant och välja de fyra tecken i rätt ordning för att låsa vissa hoppning barer. Hoppa upp barer och på kanten till vänster, använd sedan Indiana piska för att plocka upp den gyllene bollen från detta område. Släpp ner, gå till vänster och gå uppför rampen för att placera den sista gyllene bollen. Detta startar en biograf scen och i slutet av det Sallah kommer att vara borta, kommer Marion med dig och du kommer att vara tillbaka i första rummet.

Återgå till det första rummet

Hoppa upp till två rep nära dig för att få ner två stora stödbalkar. Växla till Indiana Jones och stå på plattformen nära statyn på den nedre vänstra sidan av skärmen. Växla till Marion och använda henne för att hoppa upp på Rainbow gnistrar indikerar en högre rep på samma staty. Växla tillbaka till Indiana, som en grip punkt dök upp på hans plattform när Marion hoppade, och använda grippunkten att svänga till en annan staty. Denna andra staty kommer att falla, vilket lämnar ett stort hål i väggen. Klättra genom detta hål för att nå nästa rum.

femte Room

Hoppa över staplarna till höger, sedan hoppa till höger från den gröna vinstockar. Fortsätt till höger och använda Indiana piska för att komma över en lucka när du ser en grippunkt. Krossa skräpet i det övre vänstra hörnet och plocka upp en spade från bitarna. Använd spaden på skimrande plats på marken för att avslöja en switch. Aktivera brytaren för att få upp en bro, som gör det möjligt för Marion att gå med dig. Hoppa upp till ett av repen på detta område och datorn partner kommer automatiskt att hoppa upp till andra repet, öppna en dörr. Gå igenom den för att nå nästa område.

sjätte Room

Gå till den högra sidan av rummet och plocka upp en nyckel. Returnera den till växeln längs den övre mellersta delen av rummet. Gå tillbaka till höger och plocka upp en växel, sedan tillbaka till den gröna delen nära brytaren. Gå tillbaka till höger en gång till och plocka upp den sista växeln, sedan tillbaka till samma avsnitt. Aktivera brytaren efter alla växlarna är på plats för att ta upp en sten plattform. Montera den stora stenblock i mitten av rummet och skjut den till det övre vänstra hörnet. Växla till Indiana och hoppa från detta block till stenblocket framför dig. Följ den övre vägen till höger tills du når två knappar i marken. Stå på en av knapparna och din partner kommer att stå på den andra för att öppna dörren till ett annat rum.

Sjunde och åttonde Rooms

Gå förbi kistorna och rakt fram genom en stor öppen dörr. Växla till Indiana och använda grippunkten för att nå en annan plattform. Har honom ihop LEGO bitar i vissa hoppning barer, sedan hoppa upp staplarna till en annan grip punkt till höger. Använd den för att sänka en bro, följ sedan bron till höger, plocka upp nyckeln längs bron och falla ner. Datorn partner kommer att ha gjort sin väg till detta avsnitt nu, men du måste byta till henne och gå tillbaka lite för att plocka upp en nyckel. Använd en nyckel på strömbrytaren på höger och andra viktiga på strömbrytaren till vänster, och en stor orm visas. Dodge hans spotta attack och kasta facklor på honom tills han är besegrad. Montera bitar av ormen i en stigande plattform, sedan rida plattformen upp till en avsats. Tryck en ruta på denna plattform i väggen för att klara nivån.