BellySock vs. BellaBand

BellaBand och BellySock är båda sticka moderskap rör för att hjälpa gravida mammor-to-be bära sina vanliga kläder längre i sin graviditet. Att sätta dem på, du kliva in dem glida dem över höfterna och justera dem över magen. Du kan vika någon av dem i hälften och bära dem under magen för mer stöd som din mage växer under graviditeten. De är också användbara för kvinnor efter graviditet magar som blir tillbaka i form. Båda är gjorda med en blandning av material för optimal styrka och elasticitet, så att banden kan hjälpa till att hålla upp un-knäppt och un-zippade före graviditeten kläder. Du kan hitta BellaBands och BellySocks på de flesta moderskap butiker.

Tyg innehåll BellaBand

Den BellaBand är byggd för att sträcka bekvämt över före mammakläder. De flesta kvinnor vill ha sina vanliga kläder så länge de kan innan du byter till större mammakläder. Med en kombination av 84 procent nylon och 16 procent elastan, är denna starka band byggd för att passa över jeans, shorts eller kjolar.

Tyg innehåll BellySock

Den flexibla BellySock görs med 95 procent bomull och 5 procent spandex. Bomullen är för en mjuk känsla och spandex ger strumpan snäpp och sträcka som krävs för att passa över en gravid mage.

Fabric Care of BellaBand

Maskin tvätta BellaBand i varmt vatten med mild tvål. Tvätta med liknande färger och torka på en låg temperatur för att hålla spandex flexibel. Blekmedel med färg-safe blekmedel. järn aldrig BellaBand.

Tyg Care för BellySock

Tvätta BellySock i varmt vatten med liknande färger. Använd endast en färg-säker blekmedel och torka på låg värme. Du kan också lägga den platt för att torka. Stryk inte BellySock, eftersom det inte finns spandex i materialet.

Appreturmedel för BellaBand

Välj storlekar enligt BellaBand rekommendationer. Storlekar 0 till 8 före graviditeten bör välja en storlek en BellaBand. En före graviditeten storlek 10-14 bör välja storlek 2. Pick storlek 3 om du var en storlek 16 till 20 före graviditeten och en storlek 4 om du var en storlek 22 eller större.
Om du är mellan storlekar, välj passform du föredrar. Om du föredrar en perfekt passform, välj en storlek mindre. Om du vill ha en lösare passform, välj en storlek större.

Appreturmedel för BellySock

Bestäm vilken storlek BellySock du behöver genom att använda din före graviditeten storlek att motsvara BellySock storlek. Köp en extra liten om du var en storlek 0-2 innan du blev gravid. Få en liten om du var en 2 eller 4, eller ett medium om du var en storlek 6 till 8. Köp en stor om du hade en storlek 10 till 12 eller en extra stor är du hade en 14-18 före graviditeten. Plus storlekar, 20 till 22 bör använda en 2x storlek och en storlek 24-28 bör beställa en 3x.

ekologiska varor

Både BellySock och BellaBand erbjuder organiska versioner. Många mammor föredrar att ha organiskt material mot huden, eftersom de föredrar att ha endast naturliga produkter mot huden när de är gravida.