Hur man gör gåvor av återvunnet produkter

Hur man gör gåvor av återvunnet produkter


Om du har en vän som älskar jorden ungefär lika mycket som hon älskar återvunna produkter, göra henne en miljövänlig gåva genom att återvinna material som du redan har runt huset och köpa ett par jordälskande hantverk leveranser-såsom returpapper. Klämmer pennies och hålla sig inom budgeten, men vara liberal med din kreativitet.

Instruktioner

Återvunnet kort

1 Placera en 8.5- med 11-tums bit av returpapper horisontellt på din arbetsplats. Vik vänster över till höger och vik vikningen. Detta är ditt kort bas.

2 Lim lappar returpapper i olika färger, eller skär ut former såsom hjärtan och stjärnor-och limma dem på framsidan på kortet. Använd din kreativitet och försköna framsidan av kortet med "återvunna" dekorationer som gamla knappar, paljetter, pärlor eller bitar av band. Låt dig artistisk och gratis i din design.

3 Skriv ett meddelande med markörer eller måla pennor på framsidan av kortet. Dessutom öppnar upp kortet och skriva ett meddelande tillsammans med ditt namn i det tomma utrymmet inuti kortet.

Återvunnet Book Card

4 Gör en "bok kort" genom att följa samma steg som gratulationskort, förutom att du kommer att behöva vika fem 8.5- med 11-tums pappersark i hälften. Du kanske vill välja en mörkare färg för framsidan av kortet och ljusare färger för "sidor".

5 Öppna bunten av vikta ark och tryck platt med handflatan. Tryck på stapeln på bordet för att rikta arken.

6 Punch två hål i veck av stapeln med en handhållen hålslaget. Placera ett hål i toppen och en vid botten.

7 Lyft tråd genom hålen, dra trådarna på utsidan av bindningen och knyt en rosett.

8 Försköna framsidan av kortet genom limning lappar returpapper och dekorativa element på häftet. På insidorna använda markörer och färgpennor för att relatera en berättelse om din vän-eller stänga boken kortet i en "Välj-egna-äventyr" historia.

återvunnet Bouquet

9 Välj en bukett blommor från runt gården eller från en närliggande fält. Inte plocka blommor från offentliga trädgårdar eller privat egendom.

10 Fyll en gammal vas du har runt ditt hus eller en tom vinflaska ungefär halvvägs fullt med ljummet vatten.

11 Slash stjälkarna av blommorna i en vinkel och placera i vasen.

12 Bifoga en handgjord lapp med en tråd genom att knyta den runt vasen eller flaska.