Födelsedag erkännande Idéer

Födelsedag erkännande Idéer


Födelsedagsfester och bekräftelser kan vara meningsfulla och kreativa utan att vara dyra. Fokus på prestationer av individen och hans unika egenskaper. Passa på att lära sig mer om din vän, familjemedlem, medarbetare eller ny bekantskap. De kommer att uppskatta eftertänksamhet och uppmärksamhet på detaljer.

födelsedag Rubriker

Du kan starta en födelsedag nyhetsbrev som kan delas ut till vänner och familj på kontoret, via e-post eller via sociala nätverk. En kreativ mall kan innehålla fest ord och födelsedag humor. Sedan när det är dags att fira någons födelsedag kan du göra den personligt. Den enda sidigt dokument ska likna den främre sidan av en gammaldags tidningen. Du kan använda dagens datum eller personens födelsedatum. Titel det "The Birthday Times." Placera den i din nuvarande stad eller personens staden ursprung. Rubriken kommer att meddela att idag är personens födelsedag, på ett humoristiskt, tragisk, heroiskt eller andligt sätt. Rama en kopia som en gåva.

jubileums- Scroll

Du kan göra en historisk rulla, listar händelser som har inträffat på detta datum, inklusive den viktigaste händelsen - ". Den mirakulösa födelsen av vår älskade vän och hedrad familjemedlem" Du kan utforma denna rulla på gamla pergament papper, tillhandritade mönster och har andra lämna bidrag. Rullnings kan baseras på personens yrke, hobbies, särintressen, välgörenhet, etc. Du kan utgå från personens verkliga födelsedatum och lägga till en händelse som har inträffat varje år sedan, eller så kan du gå tillbaka till antiken. För en mycket personlig vän eller familjemedlem, kan du lägga till en favorit minne eller speciell händelse från varje år.

foto Montage

För en speciell födelsedag fest eller stor födelsedagsfest, kan du be varje gäst att få en bild av födelsedag flicka att skapa ett montage av hennes liv. Föreställ 50 personer vardera bidrar med en bild på väggen montage. Du kan be om en digital kopia av bilden i förväg och montera en videomontage som visar på festen. Eller be en begåvad gäst att ta en digital bild av varje bild innan den placeras i den fysiska montage. Bara slå bildspel och dela den med gäster på en liten bildskärm eller storbildsskärm. Du kan göra en CD med montage och bränna en kopia för varje gäst. Dela ut dem som gynnar. Alternativt skicka dem fäst vid en elektroniskt tackkort. Lägg upp videon på Facebook.

E-post födelsedag

Sista minuten bekräftelser kan göras på några minuter. Skicka ett gratis elektroniskt kort genom Hallmark.com eller köpa en årlig prenumeration för en låg kostnad. Du kan schemalägga födelsedagar för alla dina familj, vänner och medarbetare på en gång, och har kort gå ut automatiskt. Du kan också köpa ett presentkort på nätet som automatiskt kommer att skickas till mottagarens e-postadress. Du kan skicka ut en massa mail till din adressbok tillkännage firandet av din väns eller familjemedlem födelsedatum. Ladda upp en baby bild av din vän eller familjemedlem på Facebook och skriva en favorit minne. Du skulle kunna gå till din väns Facebook fotoalbum och skriva ut en bebis, småbarn eller tonåring bilden för att lägga upp på hennes kontor. Skriv en söt bildtext, såsom "Du måste ha varit en vacker baby, för, flicka, titta på dig nu!"