Hur får Juggernaut Armor i "Dragon Age: Origins"

I "Dragon Age: Origins" vakta dig mot fysiska och magiska attacker är avgörande. I en värld där de flesta varelser tenderar att attackera dig på synen, som har den bästa möjliga rustning kan hjälpa till att hålla dig vid liv lite längre. Juggernaut Armor är en kraftfull uppsättning som finns i Brecilian skogen. Som du framsteg genom skogen, möter du mörka andar som bekämpar alla som stör deras gravstenar. Efter att ha besegrat varje ande, får du en bit av pansar som en belöning.

Instruktioner

1 Gå till Brecilian Forest, som ligger intill den Dalish Camp. Bege dig till den östra delen av skogen.

2 Gå till den norra delen av östra Brecilian Forest. Gå upp till gravstenen och välj "Stör avdelningarna" från de alternativ som visas. Besegra den anda som attacker för att få Juggernaut Plate Greaves.

3 Gå till den södra delen av östra Brecilian Forest. Störa gravsten och slåss anden att få Juggernaut Plate fingervantar.

4 Head to West Brecilian Forest. Gå till den östra delen av kartan, bara förbi en stor ek. Bekämpa anda för att få Juggernaut Helm.

5 Ange norra Brecilian Forest. Gå mot gravstenar där vissa onda andar trolleri varelser. Besegra dem alla för att få Juggernaut Plate Armor, den sista pusselbiten i uppsättningen.

Tips

  • Du kan bara aktivera denna strävan genom att gå till norra gravstenen i East Brecilian Forest först. Om du går till någon annan gravsten först, så får man inte möjlighet att störa det, så att du kan inte slåss anden där.