Hur man gör dekorationer för en sparsam Wedding Reception

Många av de extravaganta bröllopsfirandet som populärt av tv-program och brud tidningar är ganska kostsamt. Det finns dock ett antal goda skäl att välja en billigare bröllop fest. Många par föredrar att spendera pengar på längre varaktiga inköp, till exempel en bil eller hem. Andra vill behålla sina skulder i schack genom att undvika ett bröllop som kommer att kräva dem att ta ett lån för att täcka kostnaderna. Oavsett resonemang kan en sparsam bröllop och mottagning vara en mycket bra idé. Prisvärda dekorationer är ofta en fråga om kreativitet och försiktig användning av dina resurser och dina spar dekorationer kan se lika bra som dyrare alternativ.

Instruktioner

1 Gör dina blommor gå lite längre. Fyll dina buketter med grönska, barnets andetag och tyll, och använda färre av de dyrare blommor.

2 Låt dina dekorationer göra dubbel-plikt. Medan bröllopsfesten posera för bilder och gästerna gör sig över till receptionen, har Bröllopsfixaren eller en vän ta blommor och andra dekorationer som används för ceremonin över till receptionen.

3 Använd siden blommor. Inte bara är dessa vissnar säkra, kommer de att vara för evigt som ett minne av din speciella dag. Om du är särskilt kreativa, kan du även ordna dessa själv.

4 Planera ditt bröllop runt en semester. Om du har ditt evenemang runt semester tid, speciellt jul, kommer många platser redan vara dekorerad med ljus, grönska och julstjärnor. Välj bröllop färger som matchar eller kompletterar säsongs dekorationer.

5 Gör dina egna center. Snarare än att köpa dyra blomsterarrangemang för varje tabell, kan du göra dina egna dekorationer med leveranser som finns vid varje hantverk butik. Fishbowls fyllda med sand och snäckskal, färgade stenar, votivljus, och andra dekorativa föremål är enkelt och tilltalande. Var kreativ med din centerpieces och skapa något som speglar personlighet och smak av nygift par.

6 Skriv din egen plats kort. Papperet kan köpas på varje fartyg eller kontor leverans butik. Du kan dekorera korten med enkla färgade band.

Tips

  • Låt din kreativitet flöda och ha kul med dina dekorationer - kom ihåg att centerpieces kommer inte att vara vad gästerna verkligen minns från din speciella kväll.
  • Göra massor av forskning innan du anlitar någon leverantörer för att se till att du får bästa möjliga pris.