Hur man gör en TV med en PSP-skärmen

Hur man gör en TV med en PSP-skärmen


Sony PSP bärbara video gaming system innehåller ett antal multimedia komponenter för att öka systemet & # 039; s funktionalitet. Maskinen kan spela DVD-kvalitet filmer på skiva eller från systemet & # 039; s internminnet. Förutom att visa filmer, kan PSP användas för att titta på TV med tillägg av Sony & # 039; s Locationsändarstation. Detta gör en bärbar tv av din PSP, använder maskinen & # 039; s interna bildskärmen som en TV-skärm.

Instruktioner

1 Slå på Locationfree basstation genom att trycka på "Power" -knappen på framsidan av enheten. Om du inte har & # 039; t redan anslutit enheten till TV-antenn eller kabel box, gör det nu.

2 Slå på din PSP och slå på WLAN-omkopplaren på den nedre vänstra sidan av enheten. Navigera till avsnittet "Network" av konsolen & # 039; s-menyn och välj "Locationfree Player." Välj "Start".

3 Tryck på "Setup" -knappen på baksidan av din Locationfree basstation. PSP och basstationen synkroniseras automatiskt. Detta behöver bara göras en gång.

4 Tryck på din PSP & # 039; s "X" för att bekräfta anslutningen, välj sedan "Locationfree AP" för att visa en levande foder av TV från din Locationfree basstation.

5 Tryck på "triangeln" för att få upp skärmen fjärrkontroll, som gör det möjligt att växla mellan kanaler på basstationen. Om du har en DVD eller Blu-ray-spelare som är ansluten till stationen, kan detta kontrolleras och nås från PSP.

6 Tryck på "O" på din PSP när du är klar tittar på tv att stänga anslutningen. Anslutningen nås när som helst genom att välja "Locationfree Player" från din PSP & # 039; meny s "Network".