Blommor sällan i Bröllop

Blommor sällan i Bröllop


Blommor lägga till en vacker och elegant touch till bröllop, liksom att lägga till färg. Överväga kostnad, färg, hållbarhet och stilen på ditt bröllop när du väljer blommor. Varje blomma kan användas i en bröllops. Det är inte nödvändigt att hålla fast vid den traditionella rosor. Du kan också välja bröllop blommor baserat på otraditionella färger. Överväga grön eller blå som din blomma val om du verkligen vill ha något som sällan används.

Calla Lillies

Calla, ily är hemma i södra Afrika och det är egentligen inte en lilja alls. Den Calla Lily är mer populär i Europa än i USA. Calla liknar lilja något en löst rullade tidningen. Calla håller lily dess nytt utseende när den skärs och sätta i en hög vas. Det ser också underbart i en bukett, speciellt blandas med andra blommor. Dessutom, lilja kommer calla i en mängd olika färger så att du är säker på att hitta en som passar eller kompletterar dina färgval.

solrosor

Solrosor växa under hela världen, men används sällan i bröllop. Solrosor finns i en mängd olika storlekar och är säker att ljusna upp något utrymme. De är också billigt jämfört med vissa andra bröllop blommor. När det används i bröllop, är solrosor typiskt sett i naturen och Western- teman bröllop. Däremot kan du använda solrosor i den mest eleganta av bröllop att sätta färg och ljusstyrka till din speciella händelse.

bouvardiasläktet

Bouvardiasläktet är ett utmärkt val för ett bröllop blomma eftersom du kan köpa dem i bulk, vilket sparar en hel del pengar och gör att du möjlighet att skapa arrangemang men du önskar. De kommer i olika nyanser av rosa, gult och rött. Bouvardiasläktet är en delikat blomma med stjärnformade kluster. De har också en lätt doft som ger en extra touch till ditt bröllop. Du sätter dem i vaser eller göra dem till sprayer och sprida runt ljus.

Lövverk

Lägga blad till dina blommor kan leda till en verkligt vacker men one-of-a-kind utseende. Palmblad, monstera och Strelitzia blad kan läggas till blommorna i ditt val att göra buketter, center eller ceremoni och mottagning dekorationer. Du kan också överväga att använda anthuriums, som har hjärtformade blad. Heliconia är en anläggning där du kan sätta blommor i ditt val att göra en färgstark och unikt arrangemang.