Aerobatic skolor

Aerobatic skolor


Det finns flera olika typer av flygande konstflygning och du kanske inte behöver lära sig alla stilar. En aerobatic är faktiskt betraktas som en manöver som plötsligt förändrar planets acceleration, höjd och används inte för normal flygning. Dessa aerobatic manövrar omfattar rullar, kretsa, spinning och rör sig genom 360 grader eller rullning, lutning och gir. För att lära sig avancerad flygning, oavsett om det är för personligt nöje eller konkurrens, måste du delta i och passera en konstflygning utbildning. Det finns flera aerobatic skolor som finns runt om i världen.

tillgängliga kurser

Det finns många olika typer av aerobatic flygning och inte varje skola kommer att erbjuda samma kurser. Leta efter en skola som erbjuder den typ av aerobatic utbildning du är intresserad av att lära. Några som vanligen finns kurser inkluderar stall / spin återhämtning, tailwheel stöd, räddningsmanövrar, konkurrens konstflygning, upprörd / ovanlig inställning utbildning, RV konstflygning tailwheel, segelflygplan konstflygning och fritids aerobatics.

Flygplan

Fråga om vad flygplan är tillgängliga för avancerad flygning utbildning. Om du har en plan, då du vill lära sig på ett liknande flygplan. Varje skola kommer att ha specifika luftfartyg för aerobatic träning.

certifiering

När du letar efter aerobatiska skolor, se till att instruktören har certifierats, och veta vilken typ av diplom eller certifiering som erbjuds. Den internationella Aerobatics Club erbjuder två certifikat för aerobatiska instruktörer; den certifierade flyginstruktör-aerobatic, CFI-A, och befälhavaren certifierade flyginstruktör-aerobatic, MCFI-A. I Storbritannien, erbjuder AOPA en aerobatic behörighetscertifikat kurs. Detta är inte en certifiering eller betyg men ett diplom. FAA erbjuder inte en certifiering i aerobatic flygning.

finansiering

Flera aerobatic skolor och stiftelser erbjuder stipendier och ekonomiskt stöd till dem som är intresserade av konstflygning utbildning. Några sådana stipendier inkluderar ICAS Foundation, GAMA stipendium, Jan Jones Memorial Scholarship, Sean Derosier Memorial Scholarship, Red Barons Memorial Scholarship, Leo Loudenslager Memorial stipendium och Charlie Hillard Memorial stipendium. Stipendierna är alla för $ 2000, den ungefärliga kostnaden för en konstflygning utbildning.