Fun Familjeaktiviteter i Austin Texas

Austin, Texas en stad känd för sitt soliga väder, hip musikscenen och vänliga människor. Austin är också en stor stad för gratis familjen roligt. Oavsett vad din budget, hittar du massor av aktiviteter för hela familjen som inte kostar dig ett öre.

Austin Town Lake

Austin Town Lake kan erbjuda en vacker och naturskön utflykt för adventuresome familjen. Vandring och cykling spår är den mest besökta i Austin, lindning för 10 miles genom centrala delen av staden. Njuta av en familj vandring på en vacker Austin dag och njuta av en kombination av utsikt över staden och fredlig, natur.

Gamla pekannöt Street Festival

Gamla Pecan Street Festival, är en bi-årligt evenemang som hålls den 6 Street i centrala Austin. Festivalen erbjuder fri entré för alla åldrar, och är den största konstfestival i centrala Texas. Förutom över 250 konstnär ställer ut, kan familjer njuta av gratis levande musik på fem olika faser, och en speciell Barnens scen som håller magi, marionett och teaterföreställningar. Gamla Pecan Street Festival hålls varje vår och höst, och kontrollera http://www.6thstreet.com för exakta datum.

The Trail of Lights

Om din familj besöker Austin under julen, ta en promenad genom en winter wonderland på The Trail of Lights. Denna händelse, som ligger i Zilker Metropolitan Park i Austin, är en 1,25 mil spår som visar upp 41 tända semester scener. Detta familjevänliga händelse öppnar årligen med Trail of Lights Parade. Exakta datum varierar från år, men leden är vanligtvis öppen från omkring december 13 till 23 december Din familj kommer att minnas denna magiska händelse för många år.