Hur man gör Combos i Pure 360

Ren släpptes till Xbox 360 under 2008. Ett racingspel innebär ATV, ren kan du även utföra trick för att få poäng och öka under ett lopp. En combo kan uppstå när du utför flera tricks i ett hopp. Att lära sig att utföra combos är viktigt att få en stor poäng att låsa upp prestationer, liksom tjäna tillräckligt lyft för att stanna i ledande position under loppet.

Instruktioner

1 Aktivera din boost genom att trycka på "X" innan en ramp. Detta kommer att ge dig extra fart innan hopp, vilket ger dig mer tid i luften för att köra din combo. Du kommer att börja med en liten mängd av uppsving i början av varje lopp.

2 Tryck på "A", "B", "Y" eller höger och vänster stötfångare knapparna tillsammans, tillsammans med en riktning på den analoga spaken, för att utföra ett trick. Tricks sträcker sig från grundläggande till speciella, respektive, med mer tid som behövs för att utföra trick baserad på svårigheten. Dock kommer hårdare tricks tilldela fler poäng och uppsving.

3 Tryck på en annan uppsättning knappar när den första trick har avslutats för att utföra en annan. Till exempel genom att trycka på "vänster" och "A" för ett trick, och så snart det tricket har avslutats tryck "höger" och "A" för att utföra en annan trick i följd. Utföra två eller flera trick i luften skapar en combo. Gör så många tricks som möjligt samtidigt i luften för att få fler poäng.

4 Landa ATV framgångsrikt. Om du utför ett trick som ATV vidrör marken kommer combo att förstöras. Om du har landat din ATV framgångsrikt från hoppet kommer combo visas på skärmen och dina poäng och öka kommer att tilldelas dig.