soppa Spel

soppa Spel


Soup Nazi på NBC: s "Seinfeld" ökänt skällde kunder genom att säga: "Nej soppa för dig!" Erbjuder otaliga sorter för fans att njuta av, har soppa blomstrade som en av kulturens mest populära måltid alternativ. Soppa entusiaster kan förbättra sin soppa kärlek genom att spela spel instruerar dem hur man gör olika soppor och testa sin snabbhet och effektivitet i betjänar kunder.

Campbell ABC Soup Game

Spelare bokstavera ord med alfabetet nudlar tokens i Fisher-Price / Mattels "Campbell ABC Soup Game" rekommenderas för åldrarna 3 och uppåt. När du har valt att spela med tre bokstäver eller fyra bokstäver-ord skålar, spelare väljer en token och anpassa den till deras ord om, efter spinning spinnaren, spinn pekar på en plats som innehåller ett brev som spelare måste fylla sin skål. Om spinner pekar på en plats som visar alla bokstäver, spelarna välja någon token och matcha det till ett brev i sin skål. Om spinner pekar på en plats som har ingen bokstav som spelare behöver, snurrar nästa spelare. Den första spelaren att fylla sin skål genom att matcha alla alfabetet nudel polletter vinner.

Matlagningsprogram Spel

Med klockan tickar, spelare ras göra soppa i "matlagningsprogram: kyckling nudelsoppa" och "matlagningsprogram: morot & linssoppa," både tillgängliga på webbplatser som Games2Girls. Följa anvisningarna på skärmen, spelarna spåra blinkande pilar för att utföra stegen i soppan beslutsprocessen. Spelare poäng bonuspoäng för att slutföra uppgifter i snabb mode och tillföra ingredienser i potten i rätt ordning.

Sallys Soup Shop

Spelare tillverka och sälja tre olika soppor i "Sallys Soup Shop," tillgängliga på webbplatser som Games2Girls. Följ instruktionerna på skärmen, spelare klicka på verktyg och ingredienser, och klicka sedan på den blinkande röda ringar som indikerar var att sätta objekten. Vid försäljning av soppan, spelarna fylla en kopp eller skål med soppa som kunder efterfrågar, sätta soppan och en sked i en påse, och presentera för att kunden. Kunder lämnar utan att betala om spelare ger dem fel soppan.

Det finns en fluga i min Soup

Spelare flick flyger in motståndarens soppa i Basic Concepts "Det finns en fluga i min soppa" rekommenderas för åldrarna 3 och uppåt. Som spelare framgångsrikt flick flugor i en motståndares soppa, markera de av motståndaren namn på sitt spel kort. Om spelare lyckas skaka sina flugor i Crazy Chef soppa, de tjänar en bonus. Den första spelaren att fylla i sin hela spelet kort, genom att ställa flugor i alla andra spelares soppa, vinner.

World Class Chef Games

Chef Pinky lär spelare soppa recept i "World Class Chef" spel, tillgängliga på platser som Games2Girls. "World Class Chef" soppa spel är "Holland" (ärtsoppa), "Frankrike" (tomatsoppa), "Tyskland" (potatissoppa) och "Portugal" (morot soppa). Följa anvisningarna på skärmen, spelare använder musen för att klicka på ingredienser och verktyg; blinkande röda strängar anger var att placera objekt. För att navigera från en del av köket till andra spelare trycker på pilarna längst ned på skärmen. Spelare poäng för att utföra uppgifter, såsom att hacka ingredienser och hälla vätskor i snabb mode.