Hur att få någon att berätta en hemlighet

Oavsett om du är en hemlig spion försöker få ditt varumärke att berätta en bit av den nationella säkerheten intelligens eller om du bara vill ta reda på om någon har fått en kär i dig, att veta hur övertyga någon att avslöja en hemlighet ger dig ett försprång i alla situationer.

Instruktioner

1 Identifiera att det finns en hemlig att få veta och räkna ut vem vet det genom att gå till människor som vanligtvis har koll. Om du mycket misstänker att någon vet en hemlighet, bara fråga honom direkt om informationen. Se honom noga för att se om han täcker en lögn eller om han tvekar helt enkelt som han tänker på vad han vill berätta för dig.

2 Svara på den person som det är helt bra att hon inte vill berätta hemligheten, eftersom personen kommer nästan alltid svara (i en eller annan form) att hon inte är tillåtet att säga. Vara cool och nonchalanta om att hon inte berätta är en av de bästa sätten att få någon att berätta en hemlighet sedan på botten, de flesta människor verkligen vill avslöja någon hemlig de vet.

3 Försäkra personen att först, du är inte riktigt intresserad av hemliga, dels att du har något intresse i att föra den tillsammans när han frågar om han kan lita på dig med det. Om du inte får så här långt (med den hemliga innehavaren erbjudande att berätta hemligheten) sedan helt enkelt säga: "Jag vet, jag har inte berättat för någon heller," och försöka släppa samtalet att göra det verkar som om du redan vet hemligheten.

4 Lägg lite vänlig utpressning till situationen genom att tala om den person som du vet en hemlighet om henne. Medan hotet verkar osannolikt, att en person som tidigare trott att hon höll makt (genom att hålla hemligheten) reda på att hon inte är helt i know är mycket oroande. Övertyga personen att avslöja hemligheten med att säga att du skulle vara glad att berätta för henne om din hemliga om du får en "gest av god vilja" först.