Hur man hanterar köra in en Ex

En sporre-of-the-ögonblick run-in med ditt ex kan ofta vara en svår upplevelse, oavsett om det är något du ville skulle hända. Ibland du att fastna off-vakt som du säger eller gör något du sluta sparka dig själv för när han går bort. Här är några tips för hur du kan bättre handtag köra in ditt ex.

Instruktioner

1 Var snäll. Även om ditt ex otrogen mot dig eller skada dig mycket illa, bör du visa en bra attityd. Du kan helt ogillar ditt ex, men vara större personen och vara trevligt. Det kan vara svårt, men du kommer att känna mycket bättre om dig själv än om du hade vänt ut och började skrika om hur ditt hjärta bröts. Om du tar stora vägen, kommer du förmodligen lämna ditt ex helt förvirrad och / eller saknas vad hon förlorat.

2 Inte ta upp gamla frågor. Det är ingen idé att det; lämna det förflutna i det förflutna. Även om du har kvardröjande frågor du vill ska besvaras, är du förmodligen står på en plats där de är olämpligt att diskutera ändå. Ställa frågor och föra upp tidigare frågor kommer bara att göra inför mer besvärligt.

3 Ta upp något bra om ditt eget liv. Du behöver inte skryta eller kasta din nya significant other i ditt ex ansikte, men du kan nämna något positivt som händer. Till exempel, om ditt ex frågar hur ditt liv går, svara med "Det går bra; Jag fick just ett nytt jobb, eller något i den stilen. Se bara till att det är sant; annars, om du fastnar i en lögn, det kommer bara få dig att se dum.

4 Håll det kort och koncist. Förlänga samtalet får endast ta upp tidigare känslor och sorg.

5 Gråt inte, riva upp eller försöka komma tillbaka med ditt ex. Inte bara kan du komma över som svag, men ditt ex vet att du inte är över honom, och kan hamna känsla som om han har makt över dig. Så svårt som det kan vara, stå fast och hålla din mark. Ge inte ditt ex på ett tillfredsställande sätt. Om du måste gråta efteråt, gör det när du är i avskildhet i ditt eget hem.

Tips

  • Undvika någon form av beröring. Så dumt som det kan verka, snuddar ditt ex hud kan utlösa fjärilar och ta upp tidigare känslor. Du vill vara säker på att du stanna i nuet och inte får dras tillbaka till det förflutna.