Idéer för möhippor Använda den röda färgen

Idéer för möhippor Använda den röda färgen


Många människor tillbringar mycket tid och pengar planering och kastar ett bröllop. En aspekt av den totala tillfälle att bruden kan bortse är möhippa, som medlemmar av bröllopsfesten planera och utföra. Det finns flera sätt att göra möhippa minnesvärd, och ett sätt är att ha ett tema händelse. Ett sätt att skapa en unik möhippa tema är att införliva den röda färgen, som symboliserar kärlek och passion.

Hjärtan

Möhippor är firandet av de kommande vigsel och två personer som delar resten av sina liv tillsammans. Dekorera med hjärtan kan vara den perfekta symboler för att fånga känslan av kärlek. Många människor har en hjärtformad tårta och utskurna pappers hjärtan hänger som dekorationer. Placera hjärtformade godis på förfriskning bord med röd och silver konfetti.

röda blommor

Många bröllop dusch planerare fokuserar de viktigaste dekorationer på center och utnyttja röda blommor, inklusive rosor. Rosenblad kan användas som bordsdekorationer och även till "dusch" paret under festen. Andra röda blommor som är lämpliga för en möhippa kan inkludera tulpaner, nejlikor, gerbertusenskönor och hibiskusar.

Mat och dryck

Värd kan också innehålla den röda färgen i möhippa menyn. Använd frukter som jordgubbar, körsbär och äpplen både som livsmedel och bordsarrangemang. Erbjuda en röd sammet tårta och lägga röd karamellfärg till andra poster. Drycker som som rött vin, kosmopoliter och allt med hjälp av granatäpple eller tranbärsjuice kommer att knyta i den röda temat också.

gåvor

Vissa människor har present teman vid deras bröllop duschar, inklusive underkläder och sprit parter. En annan idé att hålla den röda temat är att begära att alla gåvor är den färgen. Exempel på dessa typer av gåvor kan omfatta röda underkläder, en röd bildram eller en uppsättning av röda handdukar. Denna typ av gåva systemet kan göra det roligt för gästerna och mycket underhållande under presentöppningen del av duschen.

Gäst party och klädsel

Ett annat sätt att knyta det övergripande temat för en möhippa är genom att göra partiets gåvor rött. Wrap små föremål som röda ljus eller vaser i röda påsar, och binda dem med röda band. Många planerare begär också att gästerna bär röda bröllopet dusch för att hålla med temat.