Saker att göra för Friends

Att föremål för vänner kan vara ett sätt att utöva din kreativitet och visar hur mycket en vänskap betyder för dig. Skapelser kan vara en påminnelse om goda tider delade, vård paket för speciella tillfällen eller helt enkelt objekt som du vet att din vän kommer att uppskatta. Det finns en mängd olika meningsfulla saker som är roligt och lätt att göra det utrymme för egna inspirerade och särskilda handen för att passa dina specifika vänskap.

vänskap Scrapbook

Vänskap klippböcker kan vara ett kreativt sätt att dela minnesvärda tillfällen din vänskap. Sidorna i klippbok kan hålla bilder, konsert armband, film stubbar, anteckningar, gammal vänskap smycken och andra minnessaker. Scrapbooks inte bara dokumentera goda tider och minnen, men de kan också vara en skildring av utvecklingen av din vänskap från starten till idag, som kan vara en annan anledning att minnas med varandra. Lämnar extra tomma sidor i klippbok kan initiera ett nytt projekt att arbeta med tillsammans och kan visa ditt intresse för fortfarande växande vänskap.

Funderar-of-You Care Package

Funderar-of-du bryr paket inkluderar objekt som du känner till din vän kommer att njuta av, och dessa kan vara meningsfulla och uppskattade personliga skapelser. Vård paket kan välkomnas gåvor under speciella tillfällen som firar en prestation eller befordran eller en stressig tid när det behövs stöd och uppmuntran eller bara för att visa att du bryr dig. Objekt kan inkludera din väns favorit champagne eller mousserande vin, aromaterapi artiklar och diverse teer, och små trevliga presenter såsom böcker av favoritförfattare eller en ny spellista.

Favorit Tasty Treats

Förbereda din väns favoritgodis kan vara ett sätt att visa hur mycket vänskap betyder för dig. Ge favorit hemlagade godsaker visar att du vet att din vän och deras smak bra, vilket kan vara en meningsfull komplimang, och att du bryr dig nog att ta tid att laga mat eller baka speciellt för henne. Hemlagade godsaker kan vara muffins, kakor, bröd eller favorit trail mixar. Hänge sig åt de hemlagade godsaker tillsammans kan också vara en trevlig paus från dagen och ett annat sätt att njuta av varandras sällskap.

Digital bildspel

Göra ett bildspel på din dator kan vara ett sätt att dela ett skratt, lyfta en vän efter en dålig dag eller dokumentera minnesvärda stunder haft tillsammans. Att sätta ihop en digital bildspel kan du dela skapandet som en presentation direkt från datorn, eller så kan du e-posta den till en vän som inte är i närheten. En digital bildspel kan innehålla bilder, roliga anteckningar eller bilder, och vissa datorprogram stöder även ljudklipp.