Om Cruise Bröllop

Om Cruise Bröllop


Kryssning bröllop är ett sätt att gifta sig på ett fartyg eller på ett spännande anlöpshamn full av mystik och romantik. En kryssning bröllop kommer att ge bröllops följe en full-skala bröllop händelse som ska uppskattas för många år framöver.

Betydelse

Kryssning bröllop blir allt populärare på grund av den mångfald av händelsen. Ett bröllop kan ske på kryssningsfartyget, som smekmånaden kan följa omedelbart. Det finns gott om boende för hela bröllopsfesten, samt konferenslokaler för privata ceremonier och mottagningar.

Identifiering

Ett kryssningsfartyg bröllop kan identifieras genom en bröllopsfest insamling runt en brud och brudgum på ett fartyg. Blommor, ett altare och andra bröllops rekvisita kan också vara närvarande. Bröllop musik och dans kan också följa skådeplatsen för kryssningsfartyg bröllop och mottagning.

Geografi

Kryssningsfartyg bröllop normalt hålls till havs, även om de också kan hållas i hamnar i samtal så länge de utförs på kryssningsfartyg själv.

typer

En typ av bröllops är tema sorten, som en Disney kryssning. Personalen kommer att bära tecken kläder eller tema klädsel. Det kan vara vid poolen bröllop där ceremonin hålls över poolen på en plattform eller bredvid poolen. Bröllop som utförs på en veranda däck på ett kryssningsfartyg är de mest populära. Bröllop kan också utföras i hamnar i samtal vid vattnet, med kryssningsfartyg i bakgrunden. Med familj och vänner vid sidan, erbjuder en kryssningsfartyg bröllop några av de mest romantiska val.

Tidsram

Tidsramen för en kryssning bröllop måste ske inom sju till tio dagar efter det att längden på kryssning. Om kryssningen hålls vid en hamn, är tiden det väsentliga att ha bröllopet utförs när kryssningsfartyg är dockad. Vanligt bland kryssnings bröllop är för själva ceremonin äga rum på en plats på kryssningsfartyget och resten av bröllopet, såsom mottagning, som kommer att hållas vid poolen i ett konferensrum eller ute på verandan.

Varning

Man måste ta hänsyn till att alla typer av resa på ett kryssningsfartyg kommer med vissa svårigheter. Även om någon har aldrig upplevt åksjuka innan, kan det vara subtilt kände på ett kryssningsfartyg, särskilt om vattnet är ganska vågig och hackig. Matförgiftning, men sällsynt, kan hända när man äter ute i hamnar i samtal eller genom förruttnelse. Förpacknings massor av magen hjälpmedel och smärtstillande är ett klokt val när de reser på ett kryssningsfartyg, speciellt innan en stor händelse som ett bröllop.