Valentine gåvor för Secret Sisters

Valentine gåvor för Secret Sisters


En stor del av en kvinnoförening tradition är idén om hemlig syster. Vanligtvis ger en äldre kvinnoförening medlem anonyma gåvor och uppmuntrande noter till en kvinnoförening ny medlem eller pant. Om du är en hemlig syster, det är ditt jobb att se till att den nya medlemmen får ut det mesta av sin kvinnoförening erfarenhet och känner obligationer av systerskap, men du måste göra det i hemlighet. För Alla hjärtans dag, skicka hemliga Sis en mängd olika godsaker och prydnadssaker att göra henne leende och låt henne vet att kärleken till systerskap kan pågå en livstid.

Godis

Alla älskar lite socker på Alla hjärtans dag. Din hemliga syster är förmodligen långt hemifrån och bor i en sovsal, så om du har tillgång till ett kök, kan du baka henne en Alla hjärtans dag behandla. Det behöver inte vara komplicerat; något enkelt som ris spannmål behandlar eller sockerkakor skära ut som hjärtan och dekorerade med strössel kommer att gå en lång väg att värma henne dagen med vissa hemlagad godhet.

Om du inte kan baka (antingen för brist på talang eller brist på ett kök), prova att köpa en chokladask eller en påse godis gummy hjärtan. De kommer att låta henne veta hur söt du att hon är med en gåva från hjärtat för att mata magen.

Kläder

Nya medlemmar i en kvinnoförening inte brukar ha en hel del kvinnoförening objekt att bära ännu. Visa din hemliga syster du är glada att ha henne genom att köpa något med din kvinnoförening bokstäver på det för henne. Du kan gå stor budget med en T-shirt eller tröja eller få något litet och prisvärt som en halsduk eller hår tillbehör. Hon kommer att vara stolt över att bära sina nya brev och rörd över att ni funderat henne denna dag.

Konst och hantverk

Sorority gåvor kommer ofta i en handgjord, listig variation, och de kan vara de gåvor som en syster kommer att minnas i många år framöver. Köp en trä hjärtformade plack på din lokala hantverk butik, och måla den i kvinnoföreningen färger. Skriv din kvinnoförening bokstäver på framsidan, och använda en permanent markör för att skriva en personlig hälsning till din hemliga syster på baksidan. Hon kommer att uppskatta känslan och njuta av att ha hjärta att hänga i sitt studentrum.

foto Fun

Sätt ihop ett fotoalbum på din hemliga syster nya systrar. Hitta en liten "skryta bok" stil fotoalbum i en Valentine färg och skriva din kvinnoförening bokstäver på framsidan med märkpenna. Sedan fylla den med roliga bilder av systrarna på den senaste tidens händelser, som bud dag eller grekiska veckan. Försök att inkludera bilder på din hemliga syster samt men inte alltför många bilder av dig själv, eller hon kan gissa din identitet.

doftande Idéer

Köp en doftande gåva för en Alla hjärtans dag tradition. Inte tvål, gör Radio en samling av roll-on kvinnoförening parfymer skapats efter varje kvinnoförening officiella blomma. Du kan hitta dem på nätet för ungefär $ 15 under 2010. För ett billigare alternativ, köpa en ljuslykta ljus i en blommig doft, och använda en färg penna eller märkpenna för att skriva din kvinnoförening bokstäver på utsidan av ljuslykta hållaren. Eller, skär två hjärta formar av filt och limma ihop dem med potpurri inklämt i mitten. Använd tyg färg för att dekorera påsen med din kvinnoförening brev eller symboler.