Nöjes Rum Makeover spel för tjejer

Room makeover spel låta spelarna öva konsten att rummet design utan bekostnad av faktiskt köpa möbler och hinkar med färg. Många rum design spel är speciellt riktade till flickor, som erbjuder en rad rosa sängkläder och blommiga tapeter. Spelare kan njuta av dessa titlar fritt på nätet utan att behöva ladda ner extra programvara.

Baby rummet Makeover

"Baby Room Makeover" går sina spelare genom rummet designprocessen steg för steg. Först, spelare väljer mattor, sedan tapeter och sedan fönstren. Designprocessen fortsätter tills spelare har inrett barnet rum med en vagga och leksaker. Hela tiden, sitter en baby längst ner på skärmen. Som spelare gör designbeslut, svarar barnet med applåder och fnittrar. När de är klara, spelare kan klä barnet och placera henne i rummet, se hur hon svarar på leksaker och säng.

My New Room 2

"Min nya rum 2" ger spelarna en tom hem och dussintals av objekt att överlämna. Inredningen varierar från eleganta, moderna soffor att fransig rosa gardiner. "Min nya rum 2" är mycket interaktiv för ett rum design spel, och bara väggar och golv är oflyttbara. Spelare kan fritt dra och släppa allt annat, placera möbler som de vill. Spelare kan också välja mellan flera dussin tapeter. Om de inte gillar deras alternativ, kan de dra direkt på väggarna med pennverktyget. Spelet har också icke-möbler som spelaren kan släppa in i hennes hem, såsom vänner och husdjur.

sovrum dekoration

"Sovrum dekoration" låter spelare design och ge en flicka sovrum. De flesta möbler har flera anpassningsbara komponenter. Till exempel, har sängen en ram, lakan och kuddar, som alla spelare kan lämna plocka. Grafiken är skarp och färgscheman består av vibrerande rosa och djup purpur. Även om spelaren inte har någon kontroll över var möbler visas i sitt rum, kan hon välja om eller inte att inkludera dem i första hand. Förutom möbler, tapeter och mattor, kan spelaren välja mellan tre husdjur att inkludera i sin virtuella sovrummet.

Party Decoration

I "Party Decoration" spelare bestämma vilken typ av parti de vill kasta och sedan de dekorera sitt rum därefter. Parti inkluderar övernattningar, födelsedagsfester och dans parterna, och spelet har inredningen specifika för varje kategori. Förutom att hänga banderoller, lägga ut ett mellanmål bord och ordna soffor och stolar, spelare kan välja mellan flera partiaktiviteter, såsom en jukebox, en glassbar och en hög med julklappar. Slutresultatet kan ibland se jarringly inkompatibla, men utmaningen kommer från att behöva noga välja inredningen så att det går ihop.