Kul Bachelor Party Games

Kul Bachelor Party Games


Traditionellt innebär sprit och en strippa, en svensexa symboliserar slutet av enda liv som brudgummens bästa kompisar förbereda sig för att skicka honom till äkta lycka. Gör en brudgum svensexa minnesvärd. Håll festligheterna säker men planera några roliga ungkarlpartyspel för att fira en kommande äktenskap.

Bar Spel

Om du planerar att träffa staden som en grupp, planera några spel för att liva upp verksamheten. Först och främst, utse en icke-drickande förare eller hyra en limousine till shuttle gruppen runt från plats till plats. Välj ett visst ord som alla måste undvika att säga - möjligen brudens namn, till exempel. När någon säger att detta ord, måste han ta en drink. Skapa en lista över saker brudgummen har att göra hela natten - saker som att få en flicka att köpa honom en drink eller dansa solo på dansgolvet skulle fungera. En annan idé är att placera ledtrådar på varje stapel att brudgummen måste hitta.

sportaktiviteter

Planera en åskådare aktivitet eller delta i en sport själva, beroende på vad brudgummen gillar. Om brudgummen är ett fan av en viss sport eller lag, organisera delta ett spel tillsammans med en måltid eller ett stopp vid en lokal sportbar. Om brudgummen gillar att komma in på åtgärden själv, fiska, åka skidor eller fallskärmshoppning eller spela paintball, softball eller en golfrunda. Kanske brudgummen är en gamer, då du kan bo i och tillbringa kvällen dricka och spela videospel.

hasardspel

Hit ett kasino för en utekväll med grabbarna spelar spåren eller försöka hitta turen vid blackjack bordet. Andra spel alternativ är att bo i en medryckande kväll av poker, öl och cigarrer. Höja insatsen och göra poker verkligen räkna eller hålla det ljus med öre marker.

sällskapsspel

Få en bråkig svensexa går med några roliga spel med brudgummen. Har en "roast brudgummen" aktivitet där alla turas berättar hans roligaste historier om brudgummen. Ta reda på några roliga historier om gamla flickvänner och berätta för dem att killarna utan att nämna namn. Har män försöker gissa vilken flickvän går med varje berättelse.