Hur man köper en glasmontrar Box

Hur man köper en glasmontrar Box


Vissa säger insamling är en konst, medan andra tror att den verkliga konsten händer när du visa dina samlarobjekt. Att välja ett sätt att visa dina värdefulla och unika objekt kan vara en svår uppgift. Men om du ska visa dina poster, är det klokt att innesluta dem ordentligt. Glas display boxar kan och hysa en mängd olika artiklar i många former och storlekar. Här är hur man skiljer mellan dem, vilket gör att du kan köpa rätt fodral för din collectible.

Instruktioner

1 Hur man köper en glasmontrar Box

Välj din post. Med det stora utbudet av skylt rutor, är det första beslutet du behöver göra exakt vad du kommer att visa. Olika objekt ska visas på olika sätt, och kan i hög grad påverka stilen i fält du kommer att behöva titta på. Till exempel, kan antika pennor vara otroligt vacker, men inte kommer att se bra ut i en fyra av fyra låda. De kan dock hållas vackert i en plattare glasmonter, vadderade i skum och sammet, med ett lock som stänger för att hålla damm. Denna ruta kan antingen placeras på ett bord eller hängas på en vägg.

2 Hur man köper en glasmontrar Box


Välj stil i fält du vill. Detta handlar om hur du vill att ditt objekt ska se ut. Om du vill att det ska ses från alla sidor, sedan välja en tydlig låda. Om det placeras på en hylla, men du vill kunna se baksidan, välja en låda som har en spegel panel i ryggen, vilket gör att betraktaren att se detaljerna på baksidan av objektet. Om du har flera objekt som alla ska sättas ihop, men du vill inkludera en bild av vem gav dem till dig också överväga en skugga box. Om dina artiklar är militär karaktär, det finns speciella bås som är utformade för att hålla flaggor, medaljer, etc. Bestäm iff dina objekt kommer att passa bättre i en rektangel, oktagon eller rutan. också besluta om du vill att basen för att vara av trä, genomskinlig plast eller metall.

3 Mät dina objekt. Dina saker behöver utrymme att andas, så att mäta dem och placera dem i rätt storlek visarenheten är absolut nödvändigt. Använd ett måttband för att mäta bredd, höjd och längd av ditt objekt. Tillsätt 2 inches till varje mätning och du kommer att ha den minsta storleken på rutan du behöver. Tänk på att om du placerar mer än ett objekt tillsammans, kommer du vill ordna objekt på ett bord som du vill se dem i din monter. Mät sedan den totala arealen av din grupp.

4 Köp din box. Det finns många platser på nätet som kommer att vara glada att hjälpa dig om du komma med en ovanlig storlek (se Resurser nedan). Om du har beslutat om en relativt vanlig storlek, försöka ringa din lokala samlarobjekt butik för att få hjälp.

Tips

  • Linje din skugga låda med mörk sammet att visa upp din samling bättre.
  • Överväga väggmonterade displaylådor för att eliminera hylla och bord användning.