Fritidsaktiviteter för tonåringar

Fritidsaktiviteter för tonåringar


Inte bara är fritidsaktiviteter ett bra sätt för ungdomar att träffa nya vänner, men sådan verksamhet ser också bra på college återupptas eftersom de visar en förmåga att balansera akademiker och externa aktiviteter. Tonåring har många sätt att engagera sig i fritidsaktiviteter.

Sport

Många tonåringar älskar fysisk konkurrens, särskilt inom idrotten. En stadsparker och rekreation kontor kan ge information om att gå ungdomsidrottstävlingar. Om du bor i en säsongsbetonad område, sport såsom badminton och simning är hälsosamma val. YMCA anordnar olika typer av inomhusaktiviteter för tonåringar, såsom basket, simning, badminton och tyngdlyftning.

4-H Club

4-H Club, som har funnits i mer än ett sekel, började som ett sätt att ge praktiska aktiviteter för ungdomar att experimentera med jordbruks upptäckter. Idag erbjuder 4-H Club stipendium möjligheter för små barn och tonåringar som har varit inblandade i klubben i 10 år. Klubben tillåter barnen att utveckla projekt inom områden som vetenskap, fotografi, rullskridskor, hundträning, skissa, måla, keramik, mode design, tårta dekorering och matlagning.

volontär~~POS=TRUNC

Ett brett utbud av ideellt arbete finns i de flesta städer, däribland välgörenhetsorganisationer såsom Ronald McDonald Hus, vilket skapar ett hem hemifrån miljö för familjer med sjuka eller skadade barn; Habitat for Humanity, som bygger bostäder för utsatta familjer; och matskafferier och hemlösa centra. Tonåringar som volontär på hemlösa skyddsrum kan ta tillfredsställelse i mingel med invånare, organisera spel natten verksamhet, och, om erbjuds av skydd, handledare invånare och barn i läsning, skrivning och användning av datorer.

konversation Exchange

Många högskolor och universitet erbjuder program för att lära sig engelska som andraspråk (ESL). Icke-infödda, som antingen lärande eller försöker förbättra sina kunskaper i engelska, kommer att möta med en engelsktalande volontär vid ett informellt plats såsom ett kafé eller bokhandel för samtal. Tonåringar intresserade av att bli en samtalspartner med en icke-nativ kan kontakta en lokal institution som erbjuder ESL program.