Uglydolls Spel

Uglydolls är plysch leksaker som är söt trots sitt namn. Barnen har samlat dem eftersom deras skapelse 2001. Skaparna tog vad samhället anser "fula" och gjorde det ser söt. Många av dockorna har buck tänder och udda-formade huvuden eller organ. Dockorna kan lära barn som ser ut kan lura och att acceptera människor som ser "annorlunda".

Uglydolls Spel

Det finns bara två spel gjorda runt Uglydolls varumärke. Den ena är ett kortspel, och den andra är en gratis online spel. Kortspelet skapades för att förbättra reflexer och förmåga att upptäcka skillnader i bilder snabbt. Online-spelet bidrar till att förbättra minnet och kräver spelare att matcha bilder av Uglydolls.

Den Remembery Game

Den Remembery Spelet kan hittas på Uglydoll hemsida och i spelhallar. Spelare vänds kort för att försöka göra en match. Om de två valda korten inte stämmer överens, de vänt tillbaka över. Spelare måste komma ihåg var korten ligger att göra fler matcher. Detta spel har 48 kort och kan vara alltför svårt för barn yngre än 8 år gammal.

Den Uglydoll kortspel

Varje kort har en bild av en av de Uglydolls. Spelare vänds kort så fort de kan tills korten match. Den första spelaren att greppa de matcha korten får behålla dem. Håll vändning kort tills en spelare har krävt dem alla. Spelet är för 6 år och äldre. Det finns på Uglydolls webbutik eller i någon butik som säljer Uglydoll produkter. Från och med 2011 kostar Uglydoll kortspel $ 10.

Andra Uglydoll Products

Uglydolls gjordes inte för att användas som pedagogiska verktyg, men är plysch varelser för barn att älska och bära med sig. Förutom dockor, nyckelringar eller bärbara datorer, Uglydolls producerar också böcker. Dessa böcker ger läsarna en titt på Uglyverse och hur Uglydolls lever. Det finns också en bok som lär barnen hur man dra sina egna Uglydolls. Från och med 2011 finns det inga planer på fler spel.